; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley

Smiley a ales numele pentru noul album

01 October 2013

smileyJuratul de la Vocea României' (show difuzat sâmbăta de Pro TV) a declarat, în cadrul emisiunii lui George Vintilă de la MTV, [email protected]', ce fel de femeie îl atrage, dar şi ce nume a ales pentru albumul pe care îl va lansa toamna aceasta.

Albumul este foarte mişto, cel mai bun de până acum. Se va numi Acasă' şi sunt foarte mândru de el, are o mulţime de piese noi şi foarte diverse, care conţin toată gama de sentimente', a zis Smiley, care a precizat că lucrează la el de aproape patru ani.

Cu această ocazie, cântăreţul în vârstă de 30 de ani şi-a anunţat fanii că le pregăteşte şi un super concert, în martie 2014, însă, până atunci, aceştia îl pot vedea la Vocea României' şi la Românii au talent'. Din caravana Românii au talent', el a povestit că s-a întors cu câteva kilograme în plus: Când am fost acum în caravana Românii au talent' la Chişinău m-am îngrăşat cinci kilograme, atât de bună era mâncarea acolo. În plus, într-o seară am ieşit cu toţii într-un club şi nu îţi venea să crezi. În orice parte te uitai ziceai că este la un concurs Miss Univers'.

Întrebat ce tip de femeie îl poate cuceri, Smiley a răspuns: Arată bine, dar nu foarte bine, că nu acesta e cel mai important lucru, ci contează mai mult chimia pe care o ai cu cineva'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare