; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley  RaRa backstage 11   mic

Smiley a ajuns la jumătatea maratonului aniversar şi a lansat piesa „Rara”

11 July 2017

Smiley a lansat „Rara', cea de-a cincea piesă din maratonul de 10 confesiuni muzicale din cadrul proiectului aniversar „#Smiley10', după Flori de plastic',  De unde vii la ora asta?',  Domnu Smiley' şi Să-mi fie vară'.

„După ce am lansat „Să-mi fie vară', vara chiar m-a ascultat şi a venit peste noi de-a dreptul! Despre asta este „Rara'. Parcă şi timpul se dilată sub valul de căldură. Totul devine lent, mişcările capătă delay', a declarat cântăreţul, care, luna aceasta, pe 27 iulie, va împlini 34 de ani. 

 Vezi galeria foto >

Videoclipul piesei „Rara' aduce, sub coordonarea regizorului Ionuţ Trandafir, şi câteva premiere tehnologice ca efecte şi modalităţi de filmare printre clipurile româneşti.

La acest proiect am avut mai multă emoţie, deoarece am realizat împreună cu întreaga echipă o idee cu un grad de dificulate mai mare, pusă în aplicare pentru prima dată în România. Target-ul a fost sa direcționăm mișcarea fără să avem vreun suport terestru. Practic, am ancorat de o dronă de mari dimensiuni o lumină led foarte puternică cu răcire pe apă. Pentru că îmi place să transmit cât mai mult din emoție în imagini, am folosit şi un sistem de prindere pentru corp „body rig', utilizat pentru a ilustra senzaţia de presiune şi tensiune a personajului', a povestit regizorul.

Iar Smiley l-a completat:

Ne-am propus să creăm propriul nostru soare pe cer pe timp de noapte şi să reflectăm în imagini starea de „rara' pe care ne-o poate aduce vara'.

La acest single Smiley colaborat cu Juno, un tânăr rapper care a contribuit la scrierea versurilor.

Vedeţi aici videoclipul „Rara':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare