; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sly, Willis şi Schwarzenegger, emoţii pe platou

03 August 2010

The-ExpendablesSylvester Stallone, Bruce Willis şi Arnold Schwarzenegger au avut de lucru cu emoţiile pe platoul filmului „Eroi de Sacrificiu' şi s-au chinuit destul de mult să se relaxeze unul în prezenţa celuilalt, pentru că se temeau să nu facă vreo greşeală în scena crucială pe care o joacă împreună, relatează contactmusic.com.

Starul din „Rocky' a reuşit să îi convingă pe cei doi actori să joace alături de el în noul său film, împreună cu alte nume mari ale filmelor de acţiune, cum ar fi Mickey Rourke, Dolph Lundgren, Jason Stathan sau Jet Li. Dacă până la acel punct lucrurile au mers bine, scena care îi implica pe toţi trei în egală măsură a fost una foarte dificil de filmat.

„Chestia este că, odată ce am ajuns pe platou, toţi am devenit foarte agitaţi. Probabil că toţi la un loc am făcut până acum cam 150 de filme, dar stateam unul în faţa celuilalt ca nişte amatori gândind „Doamne, să nu fiu eu cel care o dă în bară'. Într-un final am spus: „Uite care e treaba. Tu fii Bruce, Tu fii Arnold, tu fii Sly. Hai să fim noi înşine.' Ceea ce vedeţi acolo în film este, de fapt, expresia personalităţilor noastre care ies la suprafaţă şi cred că de asta şi funcţionează,'a declarat Stallone pentru New York Post.

.

Citeşte şi:

Anul acesta se poartă distribuţia all-star

Sylvester Stallone este din nou tras ca prin inel

Sylvester Stallone: Timpul meu este unul de împrumut'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare