; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sly şi Bruce îşi dau cu părerea despre legea armelor

07 February 2013

Doi dintre cei mai faimoşi eroi de acţiune din istoria Hollywood-ului au fost invitaţi să vorbească pe marginea unuia dintre cele mai fierbinţi subiecte din SUA de la ora actuală, iar părerile lor diferă, potrivit AP.

Bruce Willis îşi promovează în prezent al cincilea film din seria „Greu de ucis', adică „Şi mai greu de ucis' (premiera pe 14 februarie) şi crede că nu e nevoie de modificări în legile privind drepturile de procurare şi deţinere a armelor şi muniţiei, chiar şi după masacrul de la şcoala Sandy Hook din Connecticut, de pe 14 decembrie, în urma căruia au murit 20 de copii şi opt adulţi, printre care şi ucigaşul.

„Cred că nu poţi lua nimic din Declaraţia Drepturilor fără să crezi că totul o să se destrame. Dacă scoţi o lege sau o schimbi, atunci de ce nu îţi iau pur şi simplu toate drepturile', a declarat Willis. „Sunt tată şi masacrul de la Sandy Hook e o tragedie. Dar nu ştiu cum poţi legifera împotriva nebuniei. Nu ştiu cum o poţi opri'.

Sylvester Stallone, însă, nu e de acord: „Ştiu că oamenii se enervează şi spun că o să le ia armele de asalt. Dar cine are nevoie de arme de asalt? Pe bune, adică în afara cazului în care pregăteşti un asalt. Nu poţi să vânezi cu ea. Cine o să-ţi atace casa, o armată?!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare