Homepage  / Filme Online / SkyShowtime

SkyShowtime prezintă teaser trailer-ul pentru „Dexter: Păcat originar”. Când e premiera noului prequel

SkyShowtime prezintă teaser trailer-ul pentru „Dexter: Păcat originar”. Când e premiera noului prequel
9

de Redactia Tvmania,

SkyShowtime a dezvăluit o selecție de imagini noi și teaser trailer-ul pentru mult așteptatul prequel Dexter: Original Sin (Dexter: Păcat originar), care va fi disponibil pentru vizionare exclusiv pe SkyShowtime. 

Momentan în producție în Los Angeles, serialul dramă de 10 episoade îl prezintă pe criminalul în serie preferat al Americii în curs de antrenament. Plasat în Miami în 1991, Dexter: Original Sin (Dexter: Păcat originar), îl urmărește pe Dexter (Patrick Gibson) în tranziția de la student la criminal în serie răzbunător.

Original SinIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Produs de SHOWTIME Studios și Counterpart Studios, Dexter: Original Sin (Dexter: Păcat originar), îi are în rolurile principale pe Gibson, Christian Slater, Patrick Dempsey, Molly Brown, James Martinez, Christina Milian, Alex Shimizu, Reno Wilson și invitatul special, Sarah Michelle Gellar. Michael C. Hall revine pentru a oferi vocea iconică a monologului interior în capul lui Dexter Morgan.  

Data premierei SkyShowtime va fi anunțată ulterior.

Serialul original „Dexter”, disponibil pe SkyShowtime 

Serialul original de opt sezoane Dexter a avut premiera în 2006, cu Michael C. Hall, câștigătorul Golden Globe în rolul principal al lui Dexter Morgan, un expert în analiza probelor de sânge, complicat și conflictual, lucrând cu Departamentul de Poliție Miami Metro, care pe timp de noapte devine un criminal în serie.

Show-ul a devenit unul dintre cele mai apreciate seriale de televiziune din SUA, câștigând mai multe nominalizări la Emmy și Globul de Aur pentru cel mai bun serial dramă de televiziune, precum și un prestigios premiu Peabody în 2008. În plus, a fost de două ori declarat printre cele mai bune 10 seriale de televiziune ale American Film Institute (AFI).

În 2013, Alianța Scenariștilor din America a inclus Dexter în lista „Celor mai bune 101 scenarii de seriale TV”. Toate sezoanele precedente ale serialului Dexter sunt acum disponibile pentru vizionare pe SkyShowtime. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton