Homepage  / Advertorial

Sky Showtime prezintă în exclusivitate serialul „Special Ops: Lioness”, cu Zoe Saldaña și Nicole Kidman

Sky Showtime prezintă în exclusivitate serialul „Special Ops: Lioness”, cu Zoe Saldaña și Nicole Kidman

de Redactia Tvmania

Platforma Sky Showtime prezintă în exclusivitate „Special Ops: Lioness”, un nou serial de acțiune și suspans creat de celebrul Taylor Sheridan, scenaristul și regizorul aflat în spatele succeselor internaționale TV „Yellowstone”, „Tulsa King”, „1883”, „1923” și „Mayor of Kingstown” - toate disponibile în România tot pe platforma SkyShowtime.

Vedete precum Zoe Saldaña, Nicole Kidman (câștigătoarea premiului Oscar), Laysla De Oliveira, Michael Kelly (nominalizat la Emmy), dar și Morgan Freeman (câștigătorul premiului Oscar) fac parte din distribuția serialului.

Inspirat de un program real al armatei Statelor Unite, „Special Ops: Lioness” o prezintă, pe parcursul a opt episoade, pe Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira), o tânără recrutată din rândurile pușcașilor marini pentru a face parte din Lioness Engagement. Acesta este un program secret CIA, coordonat și supravegheat de Kaitlyn Meade (Nicole Kidman) și Donald Westfield (Michael Kelly). 

Echipa Lioness, sub conducerea lui Joe (Zoe Saldaña), are ca misiune infiltrarea de agente sub acoperire printre prietenele partenerelor celor mai căutați teroriști din lume și strângerea de suficiente informații pentru ca aceștia să fie anihilați. Misiunea este considerată a fi de-a dreptul sinucigașă deoarece, odată deconspirate, agentele au la dispoziție foarte puțin timp pentru a fi salvate. 

Totodată, serialul „Special Ops: Lioness” prezintă și eforturile lui Joe de a păstra un echilibru între viața personală, care include un soț și două fete, și cea profesională, în care antrenează, gestionează și conduce operațiuni sub acoperire în lumea necruțătoare a teroriștilor. Cât despre Cruz, eroina principală, tânăra trebuie să găsească o cale de a se împăca cu trecutul zbuciumat și dureros pentru a putea să se concentreze pe viitorul plin de pericole care o așteaptă.

Din distribuție mai fac parte Dave Annable, Jill Wagner și LaMonica Garret. 

Creat de Taylor Sheridan, serialul „Special Ops: Lioness” le are printre producătoare și pe Zoe Saldaña și Nicole Kidman.

Trailerul serialului poate să fie văzut aici: https://www.youtube.com/watch?v=ohLLVvpUApU

În România, serialul „Special Ops: Lioness” este disponibil exclusiv pe platforma SkyShowtime, https://www.skyshowtime.com/ro, câte un nou episod fiind adăugat lunea. 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton