; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Razboinicii Survivor Romania

Situație fără precedent la Survivor România 2021! Ce s-a întâmplat înainte de eliminare

15 February 2021

Duminică seara, un concurent a fost eliminat de la Survivor România 2021, în urma voturilor primite de la public. Cum Războinicii au pierdut ambele jocuri de imunitate, ambii nominalizați au fost din echipa albastră, dar… nici unul dintre ei nu a părăsit competiția.

Marilena și Alin au primit cele mai multe voturi din partea colegilor, cei doi aflându-se în pericol de eliminare, dar înainte de consiliul de eliminare, lucrurile s-au schimbat drastic.  După cum spune regulamentul concursului, cel mai votat concurent din echipa Războinicilor trebuie să mai facă o nominalizare, iar în această seară, concurenții de la Survivor România 2021 au avut parte de o mare surpriză. În topul preferințelor celor de acasă s-a aflat Marilena, concurenta aflată în pericol de eliminare.  

 Spre surprinderea tuturor, pe locul 2 în clasament s-a aflat Alin, și el nominalizat spre eliminare, ceea ce înseamnă că nici unul dintre ei nu a putut fi eliminat. 

'Ne aflăm într-o situație fără precedent la Survivor România pentru că în acest moment nu mai avem niciun concurent din echipa Războinicilor nominalizat spre eliminare. În această situație, concurentul clasat pe locul al treilea în preferințele publicului are și el imunitate și va face o nominalizare spre eliminare, alături de alte două nominalizări pe care le vor face concurenții clasați pe locul 1 și 2 în preferințele publicului. Așadar, vom avea 3 noi concurenți nominalizați spre eliminare din echipa Războinicilor. La finalul serii, dintre cei nominalizați spre eliminare, concurentul care va avea cele mai puține voturi din partea publicului părăsește competiția Survivor România. Concurentul aflat pe locul al treilea în preferințele publicului, care astfel devine imun, este Sorin', a anunțat Daniel Pavel.

Astfel, Marilena a nominalizat-o pe Mihaela, Alin l-a nominalizat pe Musty, iar Sorin l-a nominalizat pe Albert.  Dintre cei trei, Mihaela a avut cele mai puține voturi de la public și părăsit competiția. 

 „Într-adevăr, eu am fost cea mai puțin acomodată aici. Clar, colegii mei sunt foarte buni, își merită șansa cu desăvârșire în acest show. Chiar dacă mi-a fost greu, mă bucur că am avut șansa să vin și să văd exact despre ce e vorba, este un show foarte greu', a spus ea după ce a aflat că va pleca acasă.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare