; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Emil mitrache sursa foto libertatea ro

Situația grea în care se află Emil Mitrache, Americanu’ din „La Bloc”: „Niciun impresar nu ne mai bate la poartă”

30 June 2021

Emil Mitrache, care a interpret rolul Americanu în serial „La Bloc', s-a descurcat destul de greu în ultima perioadă. Actorul a dus lipsa proiectelor în TV, iar pandemia a complicat și mai mult situația sa financiară, scrie libertatea.ro.

Cu toate că s-a implicat în mai multe activități, de la taximetrie la ghid turistic, nimic nu a mers pentru Emil Mitrache. Actorul a explicat care sunt planurile sale pentru perioada următoare.

„Aveam nevoie de o maşină pe gaz şi cum nu mi-am permis să o modific, am pus capăt acelei colaborări. Trebuia să-mi câştig într-un fel pâine ca să-mi pot întreţine copiii. Orice am făcut, fie roluri în sitcom-uri, fie taximetrie, în toate am pus acelaşi suflet. Fără pasiune nu poţi să faci mare lucru, indiferent de meseria pe care ţi-o alegi', a declarat Emil Mitrache pentru Impact.ro.

„Încerc cu Tudorel Filimon (Nea Nelu) să realizăm un alt proiect comun, dar nu pot avansa nimic concret, fiindcă situaţia e incertă. Sper ca, la toamnă, să putem oferi ceva, fiindcă peste vară e aproape imposibil.

În plus, niciun impresar nu ne mai bate la poartă, de ceva vreme, iar asta lasă ceva urme, recunosc', a mai adăugat Americanu.

Sursa foto: Libertatea

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare