; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Meghan harry

Site-ul fundației Ducilor de Sussex a fost atacat de hackeri

09 April 2020

În urmă cu câteva zile, Prințul Harry și Meghan Markle au dezvăluit numele organizației non-profit pe care urmează să o lanseze, și anume Archewell, legătura fiind cu fiul lor, Archie, care va împlini un an pe data de 6 mai.

Însă nu toate sunt lapte și miere pentru cei doi. Se pare că platforma fundației a fost atată de hackeri, fanii lui Meghan și Harry fiind  redirecționați către o altă pagină, și anume către videoclipul de pe YouTube al piesei „Gold Digger' a lui Kanye West și Jamie Foxx. În momentul de față site-ul fundației nu mai funcționează, semn că se  încearcă să fie remediată această situație neașteptată.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au stabilit în Los Angeles, orașul natal al Ducesei de Sussex, iar cu această ocazie se preocupă intens de lansarea organizației lor. Cei doi au dezvăluit mai multe detalii despre fundația lor și semnificația numelui pentru revista TIME. 

„Ca și voi, sprijinim eforturile de a stopa pandemia de Covid-19, dar acum că această informație a ieșit la iveală, ne-am simțit obligați să spunem cum a luat naștere acest nume. Înainte de SussexRoyal, a fost ideea de arche – cuvântul grecesc care înseamnă sursa acțiunii. Ne-am conectat la acest concept pentru organizația caritabilă pe care am visat să o construim într-o zi și așa a venit inspirația pentru numele fiului nostru.'

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare