; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fetele lu

Sitcomul “Fetele lu’ Dom’ Profesor” începe în această seară, la Kanal D

12 March 2014

Astăzi, la ora 21.15, sitcomul Fetele lu Dom Profesor' debutează, la Kanal D. Loredana Groza este invitată specială în primul episod. Serialul va fi difuzat în fiecare miercuri.

[Not a valid template]

Loredana își va juca propriul rol, însă va fi pusă într-o postură fictivă, aceea de expert în blănuri naturale de mare valoare. Loredana va trebui să analizeze o haină de blană primită de “Bella” (interpretată de Adina Galupa) de la un fost client rus.

“€œAm intrat în distribuție la invitația lui Cătălin Cățoiu, prietenul meu de o viață, care mi-a trimis scriptul. Cea mai mișto fază este că am jucat cu o lamă. Și atunci când apare un animal (n.r.: în distribuție), nici nu mai contează cum joci, că toată lumea se uită la el. Am avut o concurență fantastică. Lama mi-a luat față!”, a spus Loredana Groza.

Serialul “Fetele lu’ Dom’ Profesor' prezintă povestea unui fost profesor de filosofie, Tinel, personaj interpretat de Cătălin Cățoiu, care este nevoit să-și transforme casa în salon de masaj erotic pentru a face față datoriilor pe care le are de plătit fostei soții, Cerasala (interpretată de Dana Dembinski Medeleanu), dar și băncilor. Disperat pentru că nu găsește o soluție, Tinel cere ajutorul celor trei fete care se ocupă de masaj – Bella, Mela și Stela, ca să nu fie nevoiți să părăsească locuința.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare