; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sitcomul „Cine i șeful” va avea o continuare!

Sitcomul „Cine-i șeful?” va avea o continuare!

07 August 2020

„Cine-i șeful?', un sitcom de mare succes al anilor ’80-’90, cu Tony Danza și Alyssa Milano, va avea o continuare, informează Variety.

Serialul original „Cine-i șeful?' a avut opt sezoane și 196 de episoade și a fost difuzat de ABC între 1984 și 1992. În tot acest timp, producția a fost recompensată cu cinci Globuri de Aur și a fost nominalizată de zece ori la premiul Emmy.

Acțiunea noului sitcom se va petrece după 30 de ani de la evenimentele din cel original. Aceasta se va concentra pe relația lui Tony Micelli (Tony Danza), un fost jucător de baseball, cu fiica lui, Samantha (Alyssa Milano, care avea 12 ani la debutul poveștii, în 1984). În prezent mamă singură, ea vine să locuiască la tatăl ei, în aceeași casă care a servit drept decor pentru povestea originală.

Știrea a fost confirmată de altfel și de Alyssa Milano.

Sursa foto: instagram.com/milano_alyssa/

Din noua distribuție lipsesc deocamdată Judith Light și Danny Pintauro, doi dintre interpreții principali ai vechii producții, dar creatorii noului serial iau în calcul și posibilitatea ca personajele lor să fie reintroduse în poveste.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare