; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sirena timida

28 May 2007

Jessica Alba, adolescenta care inota alaturi de delfinul Flipper intr-un serial indragit de copii, s-a metamorfozat intr-o tanara frumoasa si modesta, care s-a ferit de scandalurile de presa.

E tare greu sa fii pe val, de tanar, la Hollywood! Consecintele unei celebritati dobandite foarte devreme poate dauna serios sanatatii, ca sa nu mai vorbim despre prejudiciile aduse imaginii publice. Exemplele sunt la tot pasul printre fetele de varsta ei: Lindsay Lohan face sejururi alternative la spital (sa-si trateze anorexia) si la dezalcoolizare; Scarlett Johansson (actrita buna, nimic de zis) isi schimba iubitii atat de des ca e suspectata de instabilitate emotionala; Kate Bosworth a incetat demult sa mai manance pentru a intra in standardele de frumusete scheletica din Cetatea Filmului.
Jessica Alba pare a fi una dintre putinele exceptii. Nici banii, nici faima n-au facut-o sa-si piarda capul si buna-crestere. La 26 de ani, Jessica e aceeasi prezenta timida, care prefera sa stea in banca ei in prezenta marilor actori si care nu-si doreste decat ca lumea sa nu o mai eticheteze drept o “actrita fierbinte” pentru a putea sa primeasca roluri serioase.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare