; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elton john

Sir Elton John va fi protagonistul unui documentar Netflix

05 January 2021

Celebrul Elton John (73 de ani) a semnat recent pentru un documentar Netflix care îl va avea ca subiect. Filmul va fi realizat împreună cu vechiul colaborator al muzicianului, chitaristul Davey Johnstone, care lucrează la acest proiect de ani de zile. 

Se presupune deja că documentarul le va oferi fanilor o perspectivă detaliată a vieții excentricului artist britanic, incluzând multe momente care nu au fost cuprinse în recentul film biografic dedicat acestuia. Pelicula „Rocketman' (2019), cu Taron Egerton în rolul artistului britanic, a fost un succes, câștigând un Oscar și un Glob de Aur pentru cel mai bun cântec original, „I’m Gonna Love Me Again', și încă un Glob de Aur pentru tânărul Taron Egerton. 

Potrivit publicației „The Sun', documentarul se va numi „The Pillars of Hercules', fiind inspirat de al doilea prenume al lui Elton John, Hercules. Filmul va conține evenimente care au avut loc în anii ‘70, incluzînd secvențe din culise cu Elton John, dar și cu legendarul John Lennon. 

Chitaristul Davey Johnstone, unul dintre cei mai vechi colaboratori ai lui Elton John, lucrează la acest documentar de ani buni. El a lăsat însă proiectul deoparte un timp, pentru ca acesta să nu se suprapună cu „Rocketman', iar fanii să nu se simtă copleșiți de subiect și să ocolească filmul. „Mi s-a părut corect să procedez așa, pentru că nu voiam să împiedic proiectul respectiv să-și urmeze traseul', a declarat el pentru podcastul „Greatest Music of All Time'. 

Documentarul va prezenta secvențe care nu au apărut în filmul de ficțiune, pentru care Davey Johnstone are deja aprobarea lui Elton John, care s-a arătat entuziasmat de proiect. „Mai avem două interviuri pe care dorim să le obținem și, probabil, vom finaliza toate înregistrările până la sfârșitul lunii ianuarie, apoi vom intra în cabina de montaj și cred că vom fi gata de Paște', a mai spus  Johnstone.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare