; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Olenna Tyrell

Singurul personaj din „Urzeala tronurilor” care a câștigat chiar dacă a murit

03 August 2017

D.B. Weiss, unul dintre creatorii serialului „Urzeala tronurilor' / „Game of Thrones' a declarat pentru „Entertainement Weekly': „Olenna Tyrell a fost singurul personaj care a câștigat chiar dacă a murit'.

Dacă nu ați văzut până acum episodul al treilea al sezonului șapte din „Urzeala tronurilor', atenție, articolul conține spoilere!

În excelentul episod trei al ultimului sezon din „Urzeala tronurilor', ne-a părăsit Diana Rigg/Olenna Tyrell, fără însă să-l lase pe Jaime Lannister în ceață: îi explică pe îndelete, după ce a băut otrava oferită cu delicatețe de acesta, că ea a fost cea care a orchestrat uciderea fiului lui, Joffrey. O scenă genială pentru o actriță cum puține sunt.

„Când am adus-o în distribuție pe actrița Diana Rigg, m-am întâlnit cu Nina Gold, legendara noastră directoare de casting, și am băut un ceai împreună', a povestit pentru „Entertainement Weekly' David Benioff, co-showrunner al serialului.

„Marea doamnă nu a venit în serial pentru voi, a venit pentru ea, ne-a explicat Nina. Și mi s-a părut extraordinar. A fost amuzantă, efervescentă, era tot ce voiam pentru acest personaj. Am fost foarte norocos să scriu pentru acești actori legendari, ca Diana Rigg, Max Von Sydow, Jim Broadbent și Charles Dance, oameni care fac meseria asta de atâta vreme și cu atâta talent. Diana Rigg este una dintre cele mai bune actrițe din lume, iar scena finală a Olennei Tyrell este una dintre preferatele mele din tot sezonul'.

Iar colegul lui de creație, D.B. Weiss, a adăugat:

„Chiar dacă știți că după ce scena se va termina la scurtă vreme, Olenna Tyrell va muri, aveți impresia că a câștigat. Este probabil singurul personaj din serial care a câștigat chiar dacă a murit'.

CITEȘTE ȘI:

Nu numai în Westeros e război, și HBO-ul este sub asediu! Hackerii au furat scenariul unui episod din „Urzeala tronurilor'

Jacob Anderson, Viermele Cenușiu din „Urzeala tronurilor', vorbește despre scenele sale din sezonul 7

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare