Homepage  / Vedete străine

Sinéad O’Connor, ultimul mesaj adresat fanilor înainte de a muri. „Am trăit ca o creatură de noapte”

Sinéad O’Connor, ultimul mesaj adresat fanilor înainte de a muri. „Am trăit ca o creatură de noapte”

de Redactia Tvmania

Sinéad O’Connor a murit. Cântăreața de origine irlandeză, cunoscută pentru hitul său „Nothing Compares 2 U”, s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani, a informat miercuri Irish Times, potrivit Reuters.

Moartea cântăreței Sinéad O’Connor a fost confirmată și de familie. „Vă anunțăm cu mare tristețe moartea iubitei noastre Sinead. Familia și prietenii ei sunt devastați și cer să le fie respectată intimitatea în aceste momente grele”, a fost anunțul trist al familiei. Nu se știe știe deocamdată cauza morții.

Moartea artistei vine la doar 18 luni după ce fiul ei, Shane, s-a sinucis, în ianuarie 2022, după ce a fugit dintr-un spital. Anunțul a fost făcut atunci chiar de cântăreaţă, într-un mesaj postat pe Twitter, pe 8 ianuarie 2022.

„Frumosul meu fiu, Neviim Nesta Ali Shane OConnor, lumina vieţii mele, a decis să pună capăt luptei sale pământești astăzi și este acum cu Dumnezeu. Să se odihnească în pace și nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc atât de mult”, a scris artista pe contul ei de socializare.

În ultimul mesaj postat pe Twitter, Sinead a făcut publică o fotografie cu fiul ei, însoțită de un mesaj tulburător: „Am trăit ca o creatură de noapte de atunci. A fost iubirea vieții mele, lampa sufletului meu”.

Sinead O’Connor a devenit cunoscută după ce a lansat piesa „Nothing Compares 2U“, în 1999.

Sinead O’Connor se lupta cu depresia și gândurile sinucigașe

Solista și-a îngrijorat fanii, anul trecut, cu un clip postat pe Facebook, în care vorbea deschis despre viața sa plină de suferință, dn care mărturisea că de doi ani se lupta de una singură cu depresia și gândurile sinucigașe.

Artista a postat și în 2017 pe Facebook o filmare în care povestea că este diagnosticată cu trei boli mintale, dezvăluind că locuieşte singură într-un motel din New Jersey, iar singurul lucru care o mai ţine în viaţă este psihiatrul ei, care o consideră o eroină.

„Vreau ca toată lumea să ştie cum e, de aceea fac acest video. Ştiu că sunt alte milioane de persoane pe lumea asta care suferă, la fel ca mine, dar nu au aceleaşi resurse ca mine. Dintr-o dată, toţi oamenii care ar trebui să te iubească şi să aibă grijă de tine te tratează ca dracu. Dacă era după mine, eram moartă deja, mă duceam după mama, pentru că am mers singură prin lume timp de doi ani drept pedeapsă pentru că sunt bolnavă mintal şi fiind furioasă că nimeni nu ar avea grijă de mine”, spunea cântăreaţa.

„Depresia e ca un drog, nu ţine cont cine eşti. Şi ştiţi ce e mai rău? Stigmatul omoară oameni, nu boala.“, mai spunea aceasta.

Artista a fost căsătorită de patru ori și mai avea trei copii, Jake Reynolds, Roisin Waters și Yeshua Francis Neil Bonadio.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton