; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sinead O’Connor s-a despărţit de al 4-lea soţ după 18 zile

28 December 2011

Cântăreaţa irlandeză a anunţat că s-a despărţit de al 4-lea soţ, Barry Herridge, relatează starpulse.com.

Sinead O’Connor (45 de ani) şi Barry Herridge s-au căsătorit la Las Vegas pe 8 decembrie, iar cântăreaţa a explicat motivele rupturii:

„La trei ore după ceremonie, mariajul nostru a fost afectat de comportamentul unor persoane din viaţa soţului meu. Şi de o călătorie pe care am întreprins-o pentru a fuma puţină marijuana în noaptea nunţii, din moment ce eu nu beau.

Soţul meu a fost foarte afectat de întreaga experienţă şi de atitudinea persoanelor din anturajul său faţă de căsătoria noastră. A devenit evident că ar fi avut multe de pierdut dacă rămânea cu mine. Orice femeie vrea să fie o bucurie în viaţa soţului ei. Aşa că dacă iubeşti pe cineva, trebuie să-l eliberezi'.

Sinead O’Connor recunoaşte că s-a grăbit să se însoare după o relaţie de numai câteva luni.

„Deşi îmi este greu să recunosc, am făcut o greşeală când ne-am grăbit să ne căsătorim, din motive altruiste, şi nu eram pregătiţi pentru consecinţele pe care le-a avut nunta asupra vieţii soţului meu şi a persoanelor din anturajul său'.

Cântăreaţa are patru copiii şi a mai fost căsătorită cu producătorul muzical John Reynolds, jurnalistul Nicholas Sommerlad şi Steve Cooney, unul dintre colaboratorii ei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare