Homepage  / Vedete / Vedete străine

Sinead O’Connor are iar probleme: se luptă cu singurătatea și gândurile de sinucidere

Sinead O’Connor are iar probleme: se luptă cu singurătatea și gândurile de sinucidere

de Redactia Tvmania

Cântăreața Sinead O'Connor (50 de ani) a publicat ieri pe rețelele de socializare un videoclip în care  mărturisește, printre suspine, că este singură și că de multe ori a dorit să se sinucidă, potrivit celor de la Dailymail.

 

Artista de origine irlandeză declară în videoclipul de 12 minute că suferă de trei boli mentale și că îi este foarte greu în lupta cu singurătatea pe care o duce de doi ani de zile de când locuiește în New Jersey, departe de familie. Cel  mai grav este că aceste lucruri o afectează atât de tare încât s-a gândit să își pună capăt zilelor deși „iubește viața”.

 „Locuiesc acum într-un motel din New Jersey. Sunt singură. Nu există nimeni în viaţă mea, doar medicul meu psihiatru, un om minunat care mă ţine în viaţă. Boala nu ţine cont de om. Nimănui nu îi pasă de mine, mă simt atât de singură”, a declarat artista cu lacrimi în ochi.

„Rămân în viață pentru persoanele din jurul meu. Dacă era după mine, era moartă deja”, a mărturisit aceasta.  „Știu că sunt alte milioane de persoane pe lumea asta care suferă, la fel ca mine, dar nu au aceleași resurse ca mine”, a completat.

https://www.facebook.com/100006731236998/videos/1977220665845622/

 

Nu e prima dată când artista are astfel de probleme, trecând prin episoade similare în 2012, 2015 și 2016.

Sinead a fost diagnosticată în anul 2003 cu tulburare bipolară, după mai mulți ani cu o depresie severă.

Reacția fanilor nu a întârziat să apară, aceștia încurajând-o pe cântăreață să caute ajutor specializat și să o convingă că nu este singură.

Sinead O’Connor a devenit cunoscută după ce a lansat piesa „Nothing Compares to You”, în anul 1999.  În copilărie a suferit mai multe abuzuri fizice în familie, iar mama ei a murit în 1985, pe vremea când era adolescentă.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton