; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

ENOLA HOLMES aka Ferndell

Povestea lui Enola Holmes, cu Millie Bobby Brown protagonistă, va continua la Netflix într-un nou film

15 May 2021

Filmul „Enola Holmes', care a fost lansat în septembrie 2020 și care ne-o prezenta pe tânăra și curajoasa Enola Holmes (Millie Bobby Brown), sora celebrilor Sherlock și Mycroft Holmes, a fost îndrăgit instantaneu de public. Prin urmare, Netflix va realiza și al doilea film din ceea ce ar putea fi începutul unei francize, informează deadline.com. 

Primul film o prezenta pe foarte tânăra Enola Holmes (Millie Bobby Brown) plecând în aventură la Londra pe urmele mamei ei, Eudoria Holmes (Helena Bonham Carter), dispărută în chip misterios, chiar dacă frații ei nu erau deloc de acord. Acum, Netflix realizează o nouă poveste care o are ca eroină. 

Cum publicul a îndrăgit pe loc această aventură ritmată și veselă lansată anul trecut, pe 23 septembrie, actorii Millie Bobby Brown și Henry Cavill s-au întors deja pe platouri și sunt gata să reia filmările în rolul Enolei Holmes, respectiv, al lui Sherlock Holmes, alături de regizorul Harry Bradbeer și scenaristul Jack Thorne. 

„Abia aștept să colaborez din nou cu familia mea de la «Enola Holmes»! Enola are un loc special în inima mea – e puternică, neînfricată și inteligentă. Aștept cu nerăbdare și ca fanii să descopere în ce fel continuă aventura ei', a spus entuziasmată actrița de 17 ani Millie Bobby Brown.

Cele două filme Netflix sunt ecranizări ale seriei literare de mare succes „Enigmele Enolei Holmes', scrisă de Nancy Springer. Aceasta numără șase volume și a fost tradusă în șaisprezece limbi, iar primul volum și al cincilea au fost recompensate cu premiul Edgar. În centrul său se află rebela soră adolescentă a lui Sherlock și Mycroft Holmes, care se ambiționează să-și depășească frații deja celebri în intuiție și perspicacitate. 

Încă de la lansare s-a spus că filmul „Enola Holmes' ar putea fi începutul unei noi francize de succes, iar audiențele sale din toamnă au fost considerabile (se estimează că filmul a fost văzut de 76 de milioane de abonați), așa că sunt deja zvonuri că filmările vor începe deja înainte de sfârșitul acestui an.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare