Homepage  / Vedete

Simona Țăranu, dezvăluiri dincolo de TV. „Merg duminica la Sf. Liturghie, gătesc, calc, plimb câinele”. EXCLUSIV

Simona Țăranu, dezvăluiri dincolo de TV. „Merg duminica la Sf. Liturghie, gătesc, calc, plimb câinele”. EXCLUSIV
12

de Cătălina Matei,

Pe Simona Țăranu o vedem aproape zilnic prezentând știrile sportive la Digi 24 și DigiSport  sau moderând unele ediții ale emisiunii „Scenă deschisă”. Însă, dincolo de micul ecran, de zâmbetul și look-ul său mereu impecabil, prezentatoarea TV este o persoană obișnuită... mai mult sau mai puțin. Cum arată viața ei dincolo de camerele de filmat?

De 12 ani încoace, Simona Țăranu este o prezență constantă la pupitrul știrilor din sport de la Digi 24 și Digi Sport. Dar o putem vedea și în ipostaza de moderatoarea în emisiunea „Scena deschisă”, unde stă de vorbă cu nume celebre din spațiul public românesc.

Însă dincolo de camerele de filmat, dar și de activitatea sa pe Instagram, Simona Țăranu este o persoană obișnuită, care adoră călătoriile. Tocmai ce l-a așteptat pe Moș Nicolae în Franța, în Alsacia mai precis. Nu singură, ci împreună cu soțul ei, Florin Pintilie. De altfle, vedeta Digi24 a și postat pe contul său de Instagram câteva imagini din scurta escapadă.

simona-taranu-vacanta-alsacia-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Ce îi mai place Simonei să facă atunci când nu este în atenția publicului? Iată ce ne-a dezvăluit prezentatoarea TV!

Dacă tu ai fi invitată unei ediții a emisiunii „Scenă deschisă”, care ar fi primele trei lucruri pe care ai vrea că telespectatorii să le afle despre tine?

Că sunt un om ca toţi cei din jurul meu. Cu stări, cu visuri, cu umor, cu trăiri, cu planuri. Nu am o viaţă de prinţesa, am muncit pentru tot ce am agonisit, pentru fiecare realizare. Nu mi-a bătut nimeni la uşă să mă aşeze pe vreun piedestal. Uneori simt că muncesc mai mult faţă de cei din jur pentru a demonstra ce ştiu şi pot. Asta am simţit încă din şcoala primară. Nu fug de competiţie, nu fug de muncă. Şi dacă mi se oferă o şansă, încerc să o exploatez la maximum. Sunt recunoscătoare pentru toate uşile deschide, dar nu se datorează faptului că am zâmbit frumos. Tot ce se vede astăzi în jurul meu, este doar datorită curajului şi a muncii.

În afara faptului că apar la televizor, activităţile din timpul liber sunt precum cele pe care le întreprind toţi ceilalţi. Merg duminica la Sf Litutghie, gătesc, calc, plimb câinele. Nu îmi place să merg la cumpărături (sunt dependentă de online). Cât despre mine: sunt o persoană cu un simţ al umorului foarte dezvoltat, detest filmele romantince, siropoase (râde), mă relaxează condusul şi gătitul, fac sport doar pentru calitatea vieţii, citesc în pauzele dintre jurnale,iubesc enorm animalele, şi adoooor să călătoresc.

În același timp, ești și o prezență constantă pe Instagram. Cât timp acorzi unei postări? Și care au fost cele mai neașteptate reacții pe care le-ai primit în social media?

Nu este uşor să fii autentic pe social media, să creezi copntiut de calitate. Ai nevoie de inspiraţie, imaginaţie şi dotările tehnice corespunzătoare pentru a pune în practică ideile, împreună cu o echipă pricepută. M-am axat şi pe această ramură pentru că am observat un interes crescut a celor care, poate, m-au urmărit la televizor şi vor să afle mai multe despre activităţile pe care le întreprind. Parteneriatele sunt semnalizate corespunzător, în rest postez fotografii care mă reprezintă: fie suprind o stare, prezenta un eveniment, recomand un fel de mâncare, un restaurant, un brand de haine, fie încarc contul de social media cu fotografii din vacanţă, ca pe un album.

Nu sunt toate zilele vesele şi senine, dar am construit acest cont de social media după felul meu: îmi place să pun accent pe partea plină a paharului. Încerc să nu îmi irosesc energia pe oameni şi acţiuni care mă destabilizează. Nu urmăresc şi nu îmi doresc să văd persoane care mereu se plâng, denigrează şi nu construiesc nimic pentru ei. Cât despre reacţiile neaşteptate: din fericire mă urmăresc oameni care au bun simţ şi au înţeles că permit orice părere atât timp cât nu include jigniri. Răspund celor care îmi scriu şi apreciez că îşi rup din timp pentru a reacţiona la postările mele.

Mesaje haioase?! 🙂 De la cereri în căsătorie, întrebări despre divorţ, curiozităţi despre operaţii estetice, salariu şi costul întreţinerii de la apartament, până la afirmaţii ca sunt întreţinută de un soţ foarte în vârstă şi extrem de bogat :).

simona-taranu-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 12

Dar soțul tău? Cum gestionează el faptul că ești în centrul atenției?

Dacă nu are motive, de ce şi-ar face griji? În familie nu există secrete, parole neştiute pe telefon, mesaje ascunse. Transparenţă totală! Punem accent pe comunicare şi încercam să nu depăşim limita de permisivitate pe care şi-a exprimat-o fiecare. Este încântat de lumea în  care evoluez, este susţinătorul numărul unu, dar m-a şi mustrat atunci când a fost cazul.

Mi-aş dori ca de multe ori să fie mai obiectiv, pentru o critică constructivă, însă este firească subiectivitatea când sentimentele sunt vii. Încerc să îl atrag cât mai mult spre lumina reflectoarelor, însă este încă reticent, aşa că facem paşi mărunţi către unele evenimente, acolo unde îmi doresc să se simtă confortabil.

simona-taranu-sot-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 12

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton