Homepage  / Vedete româneşti

Simona Țăranu are parte de o vacanță de vis. Vedeta Digi24 a ajuns în Caraibe și s-a pozat cu păsări Flamingo

Simona Țăranu are parte de o vacanță de vis. Vedeta Digi24 a ajuns în Caraibe și s-a pozat cu păsări Flamingo
24

de Cătălina Matei,

Mare amatoare de călătorii, Simona Țăranu a ajuns zilele acestea  în căutarea verii tocmai pe o insulă din Caraibe. Vedeta Digi24 și DigiSport se bucură împreună cu soțul ei de o vacanță de vis în Aruba, unde nisipul fin și apa turcoaz se completează perfect cu rozul... culoarea păsărilor Flamingo, cu care prezentatoarea TV a interacționat din plin.

După o vacanță în Franța la început de decembrie, anul trecut, Simona Țăranu a ales pentru ianuarie o destinație cu temperaturi mult mai ridicate pentru începutul lui 2024. Mare amatoare de călătorii în destinații exotice, cea pe care o putem urmări prezentând știrile sportive la Digi 24 și DigiSport sau moderând unele ediții ale emisiunii „Scenă deschisă” a ales o escapadă în Caraibe. Mai precis, pe insula Aruba, vestită pentru plajele sale desprinse parcă din poveștile cu „Pirații din Caraibe”.

De altfel, Simona Țăranu a și postat mai multe imagini și filmulețe din acest loc de poveste. Mai ales că vedeta Digi24 a avut parte și de o experiență mai puțin obișnuită: a interacționat direct pe plajă cu păsări Flamingo.

simona-taranu-vacanta-caraibe-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 24

Simpatice păsări. Priviți atitudinea lor față de mine la 7 dimineața”, a scris Simona Țăranu în dreptul unui filmuleț postat, în care celebrele păsări o cam necăjesc.

Ce ocupații casnice are Simona Țăranu

Pe Simona Țăranu o vedem aproape zilnic prezentând știrile sportive la Digi 24 și DigiSport sau moderând unele ediții ale emisiunii „Scenă deschisă”. Însă, dincolo de micul ecran, de zâmbetul și look-ul său mereu impecabil, prezentatoarea TV este o persoană obișnuită… mai mult sau mai puțin.

simona-taranu-9-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 24

Cum arată viața ei dincolo de camerele de filmat?

„În afara faptului că apar la televizor, activităţile din timpul liber sunt precum cele pe care le întreprind toţi ceilalţi. Merg duminica la Sf Litutghie, gătesc, calc, plimb câinele. Nu îmi place să merg la cumpărături (sunt dependentă de online). Cât despre mine: sunt o persoană cu un simţ al umorului foarte dezvoltat, detest filmele romantince, siropoase (râde), mă relaxează condusul şi gătitul, fac sport doar pentru calitatea vieţii, citesc în pauzele dintre jurnale,iubesc enorm animalele, şi adoooor să călătoresc”, ne declara Simona Țăranu cu ceva timp în urmă, într-un interviu.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton