; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Simona, suporter de lux

09 June 2008

Intre 7 si 29 iunie, romanii vor fi “conectati” la TVR pentru o anumita competitie sportiva, numita Campionatul European de Fotbal! Alt motiv sa-ti iei doza zilnica de fotbal? Nici unul mai potrivit decat Simona Patruleasa.

Frumoasa prezentatoare a stirilor sportive de pe Antena 1 vorbeste ca orice suporter despre sansele Romaniei la Euro 2008 din Austria si Elvetia. Sanse? “Sper din suflet sa treaca de grupe. Asta cred ca este dorinta tuturor romanilor”. Puncte forte? “Piturca, Mutu, Chivu si Lobont”. Viitoarea regina a Europei? “Italia”. Insa fotbalul e pana la urma doar un sport (desi nici o sotie de microbist adevarat nu mai crede asta), asa ca Simona are in agenda planuri mai importante si mai fericite. Doar se aud clopotele de nunta.

Mutu, intre primii cinci din lume
Simona e increzatoare in sansele Romaniei, si asta pentru ca il avem pe Adi Mutu – atacantul Fiorentinei, care e responsabil de latura “magica” a actiunilor ofensive ale nationalei. “Cred ca Mutu este in acest moment intre primii cinci jucatori din lume”, spune ea.
Oricat de convingatoare ar fi Simona cand le vorbeste telespectatorilor Antenei despre sport, intrebarile legate de rolul pe care l-a jucat frumusetea in ascensiunea sa nu au cum sa dispara. In fond, e un subiect destul de greu de ocolit cand publicul te-a ales cea mai sexy vedeta TV (“incoronare” produsa la premiile TV Mania de anul trecut). Sau cand, din 3.000 de candidati, Realitatea TV te-a aruncat tocmai pe tine in focurile meseriei de prezentatoare – file de poveste sau de pop-cultura doar cativa ani mai tarziu.

“Sunt multe fete mult mai frumoase decat mine, dar nu cred ca doar asta conteaza. Nu are cum! E important un aspect armonios, dar nu primeaza. Ai nevoie de o voce placuta, de dictie buna si sa-ti placa ceea ce faci” – acestea sunt indicatiile simple (pe hartie) pe care Simona le da celor care se gandesc sa ii calce pe urme. Cat despre secretul acestui “aspect armonios” (care, in cazul Simonei, transcende ecranul si hartia), ea spune ca “tot ce ai de facut e sa te simti bine in pielea ta si apoi cu siguranta ca le vei transmite si celorlalti o stare placuta”. Misiune indeplinita!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare