Homepage  / Vedete româneşti

Simona Pătruleasa și-a dat demisia de la Kanal D. Primele declarații: „Este un moment emoţionant pentru mine”

Simona Pătruleasa și-a dat demisia de la Kanal D. Primele declarații: „Este un moment emoţionant pentru mine”
13

de Roxana Mirea,

Simona Pătruleasa a ales să se retrage de la pupitrul Stirilor Kanal D. Anunțul surprinzător a fost făcut de postul TV, care îi urează succes Simonei în proiectele ei viitoare. Iată motivele pentru care Simona Pătruleasa și-a dat demisia de la Kanal D. 

Simona Pătruleasa a plecat de la Kanal D 

Simona Pătruleasa, prezentatoare a Ştirilor Kanal D, a ales să se dedice unor proiecte personale.  

Suntem recunoscători pentru contribuţia sa în evoluţia staţiei, pentru dedicare şi pentru toate momentele speciale pe care le-a adus în fața publicului nostru. Simona Pătruleasa este una dintre cele mai iubite vedete din România, un reper de profesionalism şi eleganţă pentru milioane de oameni, dar şi pentru industria media autohtonă. A intrat în echipa Kanal D în 2009 şi fost în permanenţă alături de publicul său, prin intermediul Ştirilor Kanal D”, a transmis postul TV. 

Simona Pătruleasa a declarat că momentul despărțirii de pupitrul știrilor este unul emoționant pentru ea, dar și un prilej pentru a se bucura de alte oportunități și de a petrece timp mai mult cu familia ei.   

Este un moment emoţionant pentru mine, o alegere pe care am făcut-o pentru a explora şi alte oportunităţi de dezvoltare şi a mă bucura şi de mai mult timp alături de familia mea”, a spus Simona Pătruleasa. 

Simona Patruleasa _Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Întreaga echipă Kanal D îi doreşte mult succes în noile sale inițiative şi suntem convinși că Simona Patruleasa va continua să inspire prin tot ceea ce va realiza”, se mai arată în comunicatul transmis de Kanal D. 

Simona Pătruleasa, despre cea mai mare provocare din viața ei

Simona Pătruleasa a mărturisit că a trecut printr-o perioadă grea, cu o încărcătură emoțională foarte intensă. Într-un interviu pentru kanald.ro, prezentatoarea a dezvăluit care a fost cea mai mare provocare a vieții sale.

Prezentatoarea Știrilor Kanal D a trecut printr-o perioadă grea, dar care a avut un final fericit. Acum mai bine de 13 ani, Simona Pătruleasa învingea pronosticurile medicilor care i-au spus că este imposibil să devină mamă. 

„Cea mai mare provocare a fost să devin mamă, mai ales ca toți medicii îmi spuneau că acest lucru este imposibil. A fost o perioadă foarte grea atunci, cu tratamente, dar mai ales cu o încarcatură emoțională foarte intensă”, a mărturisit Simona Pătruleasa. 

În prezent, Simona Pătruleasa este mama unei fetițe pe nume Ingrid.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton