; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Simona Pătruleasa, primele sărbători alături de Ingrid

06 January 2012

Simona Pătruleasa, prezentatoarea Ştirilor Kanal D din weekend, a petrecut primele sărbători alături de fetiţa ei, Ingrid Maria Lucia. Chiar dacă în zilele de sărbătoare a prezentat cele mai importante ştiri, vedeta Kanal D l-a aşteptat pe Mos Crăciun acasă, alături de cei dragi.

De Crăciun şi de Revelion am muncit, seara am prezentat Ştirile Kanal D, dar imediat după jurnal am fugit acasă, unde mă aşteptau ai mei. Eu am aranjat masa, pentru că de bucate s-au ocupat mama şi soacra. De Crăciun, Ingrid a îmbrăcat o ţinută de crăciuniţă, iar de Revelion a schimbat două toalete speciale pentru acea noapte.

Bineînţeles că a venit Moş Crăciun, i-a adus jucării, dulciuri, cărticele, chiar dacă ea nu înţelege nimic din ele, moşul i-a adus de toate. A primit foarte multe jucării, acum e în perioada în care se bucură de orice jucărie muzicală', a spus Simona Pătruleasa.

În anul ce tocmai s-a încheiat, prezentatoarea Ştirilor Kanal D şi-a îndeplinit cel mai mare vis, acela de a fi mămică.

Au fost cele mai frumoase sărbători. Am primit o mulţime de invitaţii să sărbătorim în oraş sau în club, dar nu ne-a lăsat inima să mergem de acasă, am stat cu fetiţa noastră şi cu părinţii. E greu de descris ce simţi când ai un copil. Nu am avut probleme cu Ingrid, a fost foarte cuminte şi de Crăciun, şi de Revelion. În noaptea dintre ani a stat trează până la 3, a vrut şi ea să petreacă Revelionul', a mai adăugat Simona.

simona-patruleasa-craciun-2011-1

Picture 1 of 2

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare