; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Simona patruleasa _mg_3471 1

Simona Pătruleasa, despre un moment dificil din căsnicia sa: „Mulți tineri au ajuns să divorțeze din acest motiv!”

03 March 2021

Simona Pătruleasa are o relație de 16 ani cu Sabin Ivanof, iar de 13 ani sunt căsătoriți și au împreună o fetiță, pe Ingrid, care în toamnă va împlini 10 ani. Prezentatoarea știrilor Kanal D a povestit pentru revista Viva! că au avut parte și de momente dificile, dar din fericire au reușit să treacă cu bine peste toate piedicile.

'Cel mai dificil moment din viața noastră a fost acela în care am aflat că nu pot să rămân însărcinată. A fost un moment dureros și greu. Mi-am dat seama că nu orice soț, bărbat, poate duce un astfel de moment. Mulți tineri au ajuns să divorțeze din acest motiv, pentru că soții erau copleșiți de toată nebunia asta care înseamnă fertilizare in vitro, drumurile la spital. Sabin a fost cel care, atunci când eram cu moralul la pământ, m-a susținut și mi-a dat încredere că vom reuși. Și am reușit', a povestit Simona.

Prezentatoarea de la Kanal D consideră că are o căsnicie frumoasă și o familie reușită. Se înțelege de minune cu soțul ei, care-i face mereu mici surprize, și datorită programului, reușește să petreacă foarte mult timp cu Ingrid.

'Am noroc să lucrez în weekend și pot să mă ocup de luni până vineri de Ingrid, să petrecem timp împreună. Pentru mine, programul acesta a fost ceea ce îmi trebuia, astfel încât să îi pot oferi atenție totală fetiței mele', a mai spus Simona.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare