; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Simona Pătruleasa abia așteaptă să plece în vacanță

20 December 2012

Vedeta Kanal D abia așteaptă să plece în vacanță alături de soțul și fiica ei. Pentru că la fiecare sfârșit de săptămână se află la pupitrul știrilor, Simona Pătruleasa își va găsi timp să evadeze la munte în timpul săptămânii.

Vreau ca în această perioadă să mergem cu Ingrid la munte, într-o minivacanță. Îmi place atmosfera de pe pârtie, peisajul incredibil de alb și cred că și ea s-ar bucura să se joace în zăpadă', a spus Simona.

Pentru vedeta Kanal D, iarna vine la pachet nu numai cu frumusețea sărbătorilor, ci și cu momente frumoase petrecute la patinoar. Simona Pătruleasa e însă speriată de celelalte sporturi de iarnă.

Îmi place la nebunie patinajul! Abia aștept să mai crească puțin Ingrid și să mergem împreună la patinoar. Acesta este singurul sport de iarnă care nu mă sperie. În rest, ski, snowboard n-aș putea practica. Pur și simplu mi-e teamă,  am văzut atâtea întâmplări nefericite legate de aceste sporturi ….', a spus Simona Pătruleasa.

Vedeta se pregatește să petreacă Sărbătorile de Iarnă alături de cei mai dragi oameni din viața ei, soțul, fetița și părinții. De Crăciun și de Revelion o să rămânem în București și o să petrecem în familie', a adăugat ea.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare