; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Simona Pătruleasa a făcut fertilizare in vitro

28 July 2011

Andreea Marin Bănica a realizat al doilea interviu pentru Școala Mamelor, de data aceasta cu Simona Pătruleasa.

În exclusivitate pentru www.scoalamamelor.ro, Simona Pătruleasa a oferit mărturii despre sarcina sa și problemele din perioada când nu putea deveni mamă. Ea mai vorbit și despre modul în care a reușit să depășească impasul, alături de soțul ei.

Simona i-a povestit Andreei Marin că a pierdut doi ani de zile încercând să rămână însărcinată, până când a descoperit o nouă analiză, care i-a deschis calea spre a fi mămică.

„Nu e niciun secret. (…) Noi ne-am dorit atât de tare un copil încât ne-am gândit la absolut toate variantele posibile', a povestit Simona. „A fost un moment în care cineva ne-a spus <>', a mai spus ea.

Simona a recunoscut că nu a putut să se obișnuiască cu această idee, și tocmai de aceea nu a renunțat.

“Am început să mă gândesc la ce înseamnă o mamă surogat (…), la donare de ovocite', a spus Simona, care a recunoscut că nu a putut să fie egoistă și să nu îi ofere șansa de a fi tată soțului ei.

În final, nu a fost nevoie nici de o mamă surogat, nici de varianta adopției, pentru că tratamentele au dat roade și peste doar nouă săptămâni își va ține în brațe fetița. Ne explică însăși Simona:

„În cele din urmă am apelat la niște tratamente. Nu 100, așa cum s-a vehiculat, ci trei tratamente. Cel din urmă a dat și rezultate. (…) A fost destul de greu, pentru că asta presupune și medicamentație, dar și injecții, pe care mi le-am făcut singură în abdomen. Și, slavă domnului, am făcut cam 300', a povestit viitoarea mămică.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare