; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Simona Pătruleasa a devenit mamă!

06 September 2011

Simona Pătruleasa și-a văzut, astăzi, visul cu ochii! Ea a devenit, la ora 10.40, mama unei fetițe perfect sănătoasă și foarte frumoasă (credem noi🙂). Prezentatoarea Știrilor Kanal D a cunoscut-o în această dimineață pe micuța Ingrid Maria Lucia Ivanov.

Cea mică a venit pe lume prin cezariană într-o clinică din București. Atât proaspăta mămică cât și copilul sunt sănătoși și se simt bine. Copilul a cântărit la naștere 3,850 de kilograme și a măsurat 52 de centimetri. Acestea sunt „coordonatele fizice' care i-au făcut pe medici să exclame că fetița Simonei Pătruleasa e un nou-născut de nota 10!

Simona Pătruleasa a povestit, acum câteva luni, într-un interviu acordat Andreei Marin, că a pierdut doi ani de zile încercând să rămână însărcinată, până când a descoperit o nouă analiză, care i-a deschis calea spre a fi mămică.

„Nu e niciun secret. (…) Noi ne-am dorit atât de tare un copil încât ne-am gândit la absolut toate variantele posibile', a povestit Simona. „A fost un moment în care cineva ne-a spus <>', a mai spus ea.

Ea a recunoscut că nu a putut să se obișnuiască cu această idee, și tocmai de aceea nu a renunțat.

„În cele din urmă am apelat la niște tratamente. Nu 100, așa cum s-a vehiculat, ci trei tratamente. Cel din urmă a dat și rezultate. (…) A fost destul de greu, pentru că asta presupune și medicamentație, dar și injecții, pe care mi le-am făcut singură în abdomen. Și, slavă domnului, am făcut cam 300', a povestit proaspăta mămică.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare