; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Simona halep

Simona Halep: „Tot ce am făcut în viață, până acum, a fost doar pentru tenis. Nimic altceva nu a contat”

08 January 2019

Simona Halep a acordat un interviu publicației americane „The Guardian' în cadrul căruia a vorbit despre succesul de la Roland Garros, despre sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului pentru tenis, dar și motivul pentru care nu dorește un antrenor în prima parte a acestui an. 

 

Simona Halep: „Dacă nu câștigam Roland Garros nu aș fi fost la fel de relaxată'

Simona Halep (liderul WTA) a vorbit despre cariera ei și care e cel mai bun lucru care i s-a întâmplat de-a lungul acesteia:

„Până acum, tot ce am făcut a fost pentru tenis. Nu a contat nimic altceva și de aceea am suferit. Acum nu mai e presiune. Mă simt mai bine. Dacă nu câștigam Roland Garros, nu aș fi fost la fel de relaxată. Mi s-a luat o greutate mare de pe umeri. M-am dedicat 100% tenisului timp de mulți ani. Acum am început să mă bucur mai mult de viață! Ies în oraș, îmi fac prieteni și sunt mai deschisă. Înainte să câștig Roland Garros eram mai concentrată. Să câștig a fost cel mai bun lucru! Am plâns pentru că a fost ceva incredibil. Tot ce am visat a devenit realitate. Toți cei pe care îi iubesc erau acolo când am ridicat trofeul. A fost cel mai bun moment pe care l-am avut. Poate că rămâne cel mai bun. Dar să vedem ce va fi. Poate în viitor voi avea mai multe', a declarat Simona Halep pentru The Guardian.

Simona Halep: „Mama s-a speriat și a spus să nu mai fac asta niciodată pentru că a fost prea mult'

Simona a vorbit și despre finala pierdută în 2018 la Australian Open împotriva Carolinei Wozniacki, dar și despre momentele dificile din carieră:

„Nu am jucat în viața mea un turneu așa de dificil. Sper să nu o mai fac niciodată. A fost un dezastru. Mama s-a speriat și a spus să nu mai fac asta niciodată pentru că a fost prea mult. A fost un avertisment. În semifinala cu Angelique Kerber am simțit că fiecare punct era un raliu de 20 de schimburi. Ea este o mare luptătoare. Sunt mândră de acel turneu. Nu a fost o mare supărare că am pierdut contra lui Caroline Wozniacki în finală. Am dat totul. Dar nu mai aveam energie la final. După finală, am terminat conferința de presă la 10 noaptea și m-au dus la testul antidoping. Am plecat la 2 dimineața pentru că nu am putut urina. Eram deshidratată. Mi-au luat sânge. La hotel am început să tremur toată și am fost dusă la spital. Mama s-a speriat și mi-a zis că dacă ar fi în locul meu, ar pune stop și s-ar bucura de viață. Am avut 3 luni foarte grele. Eram extenuată și nu mă puteam recupera total', a mai adăugat Simona Halep. 

Despre lipsa antrenorului 

Simona a explicat și motivul pentru care a ales să nu aibă alături un antrenor în prima parte a acestui an: 

„Trebuie să experimentez și de aceea voi fi singură 4 luni, fără antrenor. Vreau să fiu relaxată. Am avut multă presiune anul trecut de la oamenii din România și de la cei din jurul meu. Toți vorbeau despre câștigarea unui turneu de Grand Slam', a mai spus Simona.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare