; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Simona halep

Simona Halep NU s-a logodit. Ce mesaj a transmis celor care difuzează informații false

25 November 2019

După ce în ultimele zile au apărut în presă diverse zvonuri și informații legate despre o posibilă logodnă dintre Simoba Halep și iubitul acesteia, Toni Iuruc, jucătoarea de tenis a ținut să transmită un mesaj  tuturor prin intermediul rețelelor de socializare. 

Presa mondenă din România a oferit o serie de știri în care se menționa că Simona Halep s-a logodit și că deja face pregătiri de nuntă. O sursă a declarat pentru DigiSport că ar fi avut loc și o petrecere specială în Mamaia cu ocazia acestui eveniment. 

Simona nu a dorit să mențină tăcerea și a promis fanilor la va împărtăși de fiecare dată evenimentele frumoase din viața sa. 

 „În ciuda informaţiilor din presa română, vreau să confirm că nici nu m-am logodit, nici nu am stabilit data nunţii. În timp ce apreciez că am o viaţă care mă aduce în atenția publicului, zvonurile despre viaţa mea privată sunt incorecte şi dezamăgitoare. Astfel  vreau să-mi asigur fanii prin acest mesaj că zvonurile sunt false. Cu siguranţă voi împărtăşi cu voi orice noutate despre o viitoare logodnă. Vă mulţumesc pentru susţinere, Simo', a spus aceasta pe pagina ei de Facebook.
Simona, care ocupă locul 4 în clasamentul WTA, a dezmințit toate informațiile apărute recent, în urmă cu câteva zile o altă sursă spunând că planurile de nuntă au fost făcute în timpul vacanței în Maldive, iar Simona Halep și-ar dori trei copii.Simona Halep, în vârstă de 27 de ani, și Toni Iuruc, în vârstă de 40 de ani, au o relație din vara anului 2018. Cei doi au fost văzuți împreună la diferite evenimente, însă până acum Simona nu a publicat imagini alături de acesta pe conturile de social media.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare