; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dupa 20 de ani (1)

Simona Halep este invitata lui Cristian Leonte, duminică, la „După 20 de ani”

07 November 2014

În această duminică, de la ora 10, Cristian Leonte va sta de vorbă cu Simona Halep – campioana României, sportivul anului și omul momentului – despre tenis, experiența turneului de la Singapore, dar și despre ce își dorește Simona de la viață.

[Not a valid template]

Simona Halep a reușit să ajungă pe cele mai înalte culmi ale tenisului la nivel internațional prin multă muncă și sacrificii. În curând se pregătește să aniverseze 20 de ani de când este pe terenul de tenis, iar acest lucru se vede în performanța pe care a atins-o. Ea a câștigat 7 titluri WTA, iar anul acesta a jucat două mari finale: Grand Slam la Roland Garros împotriva Mariei Sharapova și Turneul Campioanelor de la Singapore, unde a obținut o victorie în fața Serenei Williams. Munca continuă și efortul susținut se regăsesc în rezultate: anul acesta Simona s-a clasat pe locul 3 în lume.

Simona declară despre meciul câștigat cu Williams: Nu am avut emoții, nu aveam nimic de pierdut. Am luptat pentru fiecare punct. Cred că am surprins-o pe Serena, fiind foarte motivată să câștig.'

Am emotii!', mi-a spus Simona Halep chiar înainte să începem emisiunea. Ca înainte de fiecare meci, aveam să aflu câteva minute mai târziu. A fost directă, deschisă, mi-a povestit despre victorii, despre ce a făcut-o să piardă una dintre cele mai importante finale de până acum, despre familie, cea prezentă și cea pe care și-o dorește. Am descoperit o jucătoare de tenis de nivel mondial cu o dragoste uriașă pentru sport, un om puternic, o femeie sensibilă. Am vorbit despre copii, sacrificii și vacanțe imposibile. Despre adversare, antrenori, România din suflet și acasă, totul cu un zâmbet care o trimite direct în finala inimilor noastre. Mulțumesc, Simona Halep!', spune Cristian Leonte despre discuția cu Simona.

Pentru anul care urmează Simona și-a făcut deja planul și și-a setat în minte țelurile pentru care dorește să lupte pe teren. Descoperă duminică, de la ora 10:00 care sunt acestea și multe alte lucruri despre Simona – omul modest care nu uită niciodată să fie om înainte de a fi jucător de tenis.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare