Homepage  / Televiziune

Simona Halep, din nou pe terenul de tenis! Ce post TV transmite în direct primul meci al româncei de la turneul WTA de la Miami

Simona Halep, din nou pe terenul de tenis! Ce post TV transmite în direct primul meci al româncei de la turneul WTA de la Miami
7

de Redactia Tvmania

După o pauză de peste un an și jumătate, Simona Halep revine pe terenul de tenis în cadrul turneului „WTA 1000” de la Miami, iar primul său meci este așteptat cu nerăbdare atât de fani cât și de comentatorii sportivi din întreaga lume. Ce post TV transmite în România partida dintre Simona Halep și Paula Badosa.

Organizatorii turneului „WTA 1000” de la Miami au anunțat programul zilei de marți, 19 martie, una în care Simona Halep va reveni pe terenul de tenis după o pauză de peste un an și jumătate. Astfel, Simona Halep (32 de ani) o va întâlni pe Paula Badosa (26 de ani, 73 WTA) în primul tur al turneului WTA de la Miami, prima competiție la care fostul lider mondial participă după suspendarea pentru dopaj, potrivit HotNews.

Simona Halep a câștigat la TAS, iar suspendarea sa dictată inițial de ITIA a fost redusă de la 4 ani la 9 luni. Astfel, revine pe teren și o va întâlni în runda inaugurală de la Miami pe Paula Badosa (26 de ani, numărul 73 WTA).

Ce post TV transmite în România partida dintre Simona Halep și Paula Badosa?

Astfel, meciul dintre Simona Halep și Paula Badosa va fi al patrulea (ultimul) de pe Grandstand și nu va începe mai devreme de ora locală 16:00 (22:00, ora României). Partida va fi transmisă în direct  de DigiSport 2.

Miami Open, turneu din categoria WTA 1000, are loc în perioada 19-31 martie. Se joacă pe suprafață hard, pe tabloul principal se află 128 de jucătoare, iar premiile acordate au valoare totală de $8,995,555. Campioana en-titre este Petra Kvitova (este însărcinată și nu va participa la ediția din acest an).

Nu ştiu ce va fi, am emoţii, dar mă bucur că revin pe teren. Când mi-am făcut bagajul, parcă nu ştiam ce să-mi mai pun geantă. Vreau să văd cum mă simt, e un turneu bun, mi-a plăcut mereu. Vreau să iau săptămână după săptămână şi să văd cum îmi revin în formă. Va fi dificil“, a declarat Simona Halep la plecarea din România.

Simona Halep a avut parte și de primele antrenamente pe terenul de tenis de la turneul WTA de la Miami. Totodată, au fost publicate și primele imagini cu sportiva româncă antrenându-se, iar din ele reiese că Simona ar avea ceva probleme la gleznă.

2024 Miami Open – Day 3 – Practice CourtIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton