Homepage  / Vedete româneşti

Simona Halep a strălucit la nunta lui Ianis Hagi. Sportiva a plătit o mică avere pentru rochie

Simona Halep a strălucit la nunta lui Ianis Hagi. Sportiva a plătit o mică avere pentru rochie
12

de Cristina Țapu,

Simona Halep a sosit la nunta Elenei și a lui Ianis Hagi, însoțită de părinții ei. Campioana noastră a atras toate privirile la Palatul Știrbey Vodă. Renunțând la ținutele sportive, jucătoarea de tenis a optat pentru o rochie extrem de elegantă, pentru care a plătit zeci de mii de euro. Iată ce ținută spectaculoasă a purtat sportiva la nunta anului!

Simona Halep a strălucit la nunta lui Ianis Hagi

Duminică, 14 iulie, Elena Tănase și Ianis Hagi și-au unit destinele într-o locație cu semnificație specială pentru familia mirelui, la Biserica Sfântul Visarion din București.

După ceremonia religioasă, cuplul s-a îndreptat către locația spectaculoasă a petrecerii – Palatul Știrbey Vodă. Invitații, inclusiv Simona Halep și părinții ei, au început să sosească în jurul orei 19:00. Campioana a atras toate privirile cu ținuta aleasă pentru care a scos din buzunare o sumă cu adevărat impresionantă.

hagi-6-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Simona Halep a strălucit într-o rochie superbă, neagră, lungă și cu decupaje în zona taliei. Această apariție elegantă a avut un preț pe măsură pentru sportivă, deoarece jucătoarea de tenis a plătit o sumă considerabilă pentru ținuta purtată la evenimentul de la Palatul Știrbey. Prețul unei astfel de rochii este de aproximativ 15-20.000 de euro, conform Cancan.

Rochia pe care Simona Halep a ales să o poarte la nunta lui Ianis Hagi are o semnificație specială. Și asta pentru că sportiva a mai îmbrăcat-o și la gala organizată după ce a câștigat turneul de la Wimbledon, în 2019, așa cum au observat și internauții. „Rochia pe care ai purtat-o la Wimbledon, la gală. Ce moment frumos pentru a celebra 5 ani de la al doilea titlu de mare Șlem!”, a scris un fan, pe Instagram.

Nici părinții Simonei Halep nu au trecut neobservați. Cei trei au respectat cu strictețe dress code-ul stabilit de miri – black tie. Stere Halep a ales un costum extrem de elegant, în timp ce mama Simonei Halep a strălucit într-o rochie neagră superbă accesorizată cu un colier din perle și pantofi argintii.

Simona Halep are o avere fabuloasă

Simona Halep (32 de ani) și Gheorghe Hagi (58 de ani) se află printre cei mai prosperi români, fiind incluși și în acest an în Top 300 Capital, una dintre cele mai respectate ierarhii din România care recunoaște cei mai de succes oameni de afaceri.

Simona Halep se află pe poziția 198 în clasamentul celor mai bogați români. Averea sa, în perioada 2017-2019, este estimată între 48 și 52 de milioane de euro. La rândul său, cunoscut drept regele fotbalului românesc, Hagi ocupă poziția 250 în clasamentul celor mai bogați români cu o avere estimată între 28-34 de milioane de euro.

Sursă foto: Antena 1 – Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton