Homepage  / Vedete româneşti

Simona Halep a furat toate privirile la un eveniment monden. Cum arată ținuta de peste 30.000 de euro purtată de sportivă

Simona Halep a furat toate privirile la un eveniment monden. Cum arată ținuta de peste 30.000 de euro purtată de sportivă
14

de Cristina Țapu,

Simona Halep a impresionat din nou cu alegerile sale vestimentare la Sports Festival Cocktail Party 2024, optând pentru o ținută perfectă pentru vremea caldă de vară. Aceasta a inclus o geantă Hermès, cel mai scump accesoriu al său, ceea ce a adus valoarea totală a ținutei sportivei de performanță la peste 32.000 de euro. Iată ținuta sportivei!

Simona Halep, ținută de peste 30.000 de euro la un eveniment monden

Simona Halep a strălucit la Sports Festival Cocktail Party 2024 într-o rochie eleganta semnată Pucci, completată de o poșetă Hermès Kelly Mini și sandale negre. Valoarea totală a ținutei sportivei a depășit 32.000 de euro, geanta Hermès fiind accesoriul cel mai scump.

simona halep 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Simona Halep a investit aproximativ 2.000 de euro în rochia Pucci de culoare albastră pe care a purtat-o, în timp ce geanta Hermès Kelly Mini a costat-o în jur de 30.000 de euro. Numele poșetei este inspirat de Grace Kelly, actrița americană care ulterior a devenit prințesă de Monaco. Apriția Simonei nu a putut fi trecută cu vedera, iar fotografii prezenți la eveniment s-au grăbit să o imortalizeze pe sportiva româncă.

2024 Miami Open – Day 3 – Practice CourtIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 14

Simona Halep a dat lovitura în domeniul imobiliarelor

Pe lângă parcursul său remarcabil în lumea tenisului, Simona Halep se evidențiază și prin implicarea în domeniul imobiliar. Odată cu succesul său în sport, ea a făcut investiții în proprietăți imobiliare, nu doar în Constanța, orașul său natal, ci și în alte zone din țară.

În prezent, sportiva se pregătește să deschidă un nou complex hotelier și a publicat primele imagini pe Instagram, însoțite de descrierea „în lucru”. Imaginile filmate cu drona arată că lucrările sunt destul de avansate și, cel mai probabil, hotelul va fi gata să primească oaspeți în câteva luni.

Sigla, care poartă numele Simonei Halep, este deja montată. Jucătoarea de tenis nu a dezvăluit locația exactă a noului hotel, însă din împrejurări se poate deduce că acesta este situat într-o zonă montană.

Ce avere are Simona Halep

Simona Halep (32 de ani) și Gheorghe Hagi (58 de ani) se află printre cei mai prosperi români, fiind incluși și în acest an în Top 300 Capital, una dintre cele mai respectate ierarhii din România care recunoaște cei mai de succes oameni de afaceri. Simona Halep se află pe poziția 198 în clasamentul celor mai bogați români. Averea sa, în perioada 2017-2019, este estimată între 48 și 52 de milioane de euro.

Cunoscut drept regele fotbalului românesc, Hagi ocupă poziția 250 în clasamentul celor mai bogați români cu o avere estimată între 28-34 de milioane de euro.

Sursă foto: Instagram Simona Halep – Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton