Homepage  / Vedete româneşti

Simona Halep, vacanță în Veneția. Sportiva s-a plimbat cu gondola, într-o ținută de peste 30.000 de euro

Simona Halep, vacanță în Veneția. Sportiva s-a plimbat cu gondola, într-o ținută de peste 30.000 de euro
10

de Cristina Țapu,

Simona Halep, în vârstă de 32 de ani, se bucură în aceste zile de o binemeritată vacanță departe de țară, iar destinația pe care a ales-o este Veneția. Sportiva s-a fotografiat și a distribuit imaginile pe contul personal de Instagram, iar un detaliu a atras atenția fanilor.

Simona Halep, ținută de peste 30.000 de euro, în vacanța din Veneția

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Simona Halep este pasionată de modă și este dispusă să aloce sume amețitoare de bani pentru a fi în pas cu tendințele în materie de fashion. La nunta lui Ianis Hagi, sportiva a purtat o ținută care a depășit suma de 15.000 de euro.

simona halep 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Nici când se află în concediu, Simona nu face excepție de la articolele costisitoare. Aflată în vacanță în Veneția, Simona Halep nu a renunțat la geanta Hermes care costă aproximativ 30.000 de euro, conform site-ului oficial al brandului de lux.

Duminică, 14 iulie, Elena Tănase și Ianis Hagi și-au unit destinele într-o locație cu semnificație specială pentru familia mirelui, la Biserica Sfântul Visarion din București.

Simona Halep a făcut furori și la nunta lui Ianis Hagi

Simona Halep a strălucit într-o rochie superbă, neagră, lungă și cu decupaje în zona taliei. Această apariție elegantă a avut un preț pe măsură pentru sportivă, deoarece jucătoarea de tenis a plătit o sumă considerabilă pentru ținuta purtată la evenimentul de la Palatul Știrbey. Prețul unei astfel de rochii este de aproximativ 15-20.000 de euro, conform Cancan.

simona halep 5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 10

Rochia pe care Simona Halep a ales să o poarte la nunta lui Ianis Hagi are o semnificație specială. Și asta pentru că sportiva a mai îmbrăcat-o și la gala organizată după ce a câștigat turneul de la Wimbledon, în 2019, așa cum au observat și internauții. „Rochia pe care ai purtat-o la Wimbledon, la gală. Ce moment frumos pentru a celebra 5 ani de la al doilea titlu de mare Șlem!”, a scris un fan, pe Instagram.

Simona Halep se află pe poziția 198 în clasamentul celor mai bogați români. Averea sa, în perioada 2017-2019, este estimată între 48 și 52 de milioane de euro. La rândul său, cunoscut drept regele fotbalului românesc, Hagi ocupă poziția 250 în clasamentul celor mai bogați români cu o avere estimată între 28-34 de milioane de euro.

Sursă foto: Instagram Simona Halep

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton