Homepage  / Vedete româneşti

Rar o vezi așa! Simona Halep a strălucit într-o rochie extrem de elegantă. Cât costă ținuta cu care a atras toate privirile

Rar o vezi așa! Simona Halep a strălucit într-o rochie extrem de elegantă. Cât costă ținuta cu care a atras toate privirile
6

de Redactia Tvmania,

Cele mai recente imagini cu Simona Halep au cucerit internetul. Îndrăgita jucătoare de tenis a atras toate privirile la un eveniment, unde și-a făcut apariția într-o ținută extrem de elegantă, în stil Barbie.

Simona trece printr-o perioadă delicată în carieră și e suspendată provizoriu pentru dopaj, dar cu toate acestea rămâne optimistă și încearcă să se bucure și de timpul petrecut alături de familie și prieteni. Jucătoarea de tenis a radiat în weekend, la un eveniment, unde s-a distrat alături de Georgiana Herda, prietena ei și președinta Fundației Simona Halep.

Rar o vezi așa! Simona Halep a strălucit într-o rochie extrem de elegantăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Halep a participat în weekend la nunta uneia dintre prietenele sale, iar imaginile făcute publice chiar de ea i-au cucerit pe fani. Jucătoarea de tenis a strălucit într-o rochie roz, cu care a atras toate privirile. Deși și-a obișnuit fanii să apară doar în ținute sport, Simona a optat de data această pentru o ținută stil Barbie, ce i-a pus în evidență silueta. Astfel de ipostaze cu Halep, în ținute elegante, sunt extrem de rare, iar imaginile de la eveniment pe care le-a postat sportiva pe social media au fost foarte apreciate de fani, care au lăudat-o pentru eleganța și frumusețea ei.

Cât a costat ținuta Barbie purtată Simona Halep s-a afișat

Simona Halep a trecut printr-o adevărată transformare pentru acest eveniment. A fost machiată discret de un make-up artist din Constanța, a avut părul coafat lejer, iar ținutapare să fi fost inspirată din filmul Barbie, care a fost lanste recent pe marile ecrane. Potrivit libertatea.ro, Simona Halep a îmbrăcat o rochie roz de la „Solace London”, care a costat 2.859 de lei. Ea și-a asortat rochia cu o geantă de culoare neagră, marca „Amina Muaddi”, în valoare de 4.173 de lei, și cu o pereche de sandale cu barete negre și strasuri de la aceeași firmă, al căror preț este de 4.024 de lei. Astfel, pentru această ținută Barbie purtată la nunta prietenei sale, Halep a scos din buzunar aproximativ 11.000 de lei (echivalentul a 2.235 de euro).

După o perioadă grea în viața ei, divorțul de Toni Iuruc și suspendarea, pare să iasă soarele și pentru Simona Halep. Locul 55 în clasamentul WTA, ea apare pe lista preliminară a turneului US Open din acest an. Este pentru prima dată când sportiva apare pe lista preliminară a unui turneu din anul 2023, după suspendarea de anul trecut.

Pe 21 octombrie 2022, Halep a fost depistată pozitiv cu roxadustat. Însă, cazul de dopaj a fost doar încă un eveniment care a afectat-o pe campioana de la Roland Garros şi Wimbledon, în condiţiile în care cu câteva luni înainte a avut de suferit şi pe plan sentimental. Pe 8 septembrie 2022, Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat amiabil la notar.

Ei aveau programată căsătoria religioasă în data de 13 noiembrie, la Cazino Sinaia, însă cei doi au decis să-și spună „Adio”. La acel moment, amândoi au fost reţinuţi în declaraţii şi au transmis că decizia a fost luată de comun acord, fără a oferi detalii motivele rupturii.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton