Homepage  / Vedete româneşti

Simona Halep a anunțat când și în ce condiții se va retrage din tenis. Sportiva nu abandonează încă lupta și speră într-o întoarcere miraculoasă pe teren

Simona Halep a anunțat când și în ce condiții se va retrage din tenis. Sportiva nu abandonează încă lupta și speră într-o întoarcere miraculoasă pe teren
13

de Redactia Tvmania

Simona Halep a dezvăluit o veste surprinzătoare la care nimeni nu se aștepta! Jucătoarea a anunțat momentul în care va pune capăt carierei sale în tenis, după toate provocările dificile pe care le-a întâmpinat pe parcursul carierei. În cele din urmă, Simona Halep a vorbit despre viitorul său în tenis și momentul în care va renunța la acest sport care a consacrat-o și care i-a atras simpatia românilor de pretutindeni.

Simona Halep a anunțat când se va retrage din tenis

Jucătoarea de tenis persistă în lupta pentru a demonta acuzațiile conform cărora ar fi folosit Roxadustat în mod ilegal, însă nu poate să evite discuția despre finalul carierei sale. Prin urmare, a dezvăluit public când are în plan să se retragă din lumea tenisului.

Simona Halep a trecut prin momente dificile în ultimul an, fiind suspendată din tenis sub acuzații de dopaj. Cu toate că a fost confruntată cu decizii dure și cu situații complicate, sportiva nu s-a lăsat și a continuat să lupte.

Cu toate acestea, a subliniat că, în cazul în care nu va reuși să convingă instanța de nevinovăția ei cu privire la utilizarea Roxadustat și dacă Tribunalul de Arbitraj Sportiv menține decizia de suspendare pentru patru ani, atunci va renunța la această bătălie și se va retrage din lumea tenisului.

Dacă vor fi patru ani nu ştiu cum mă voi descurca. Probabil că va fi sfârşitul carierei mele. Da. Şi pentru ceva ce nu am făcut şi nu este din vina mea, este şi mai catastrofal. Mi-a fost greu, pentru că mereu am avut încredere în echipele mele, în echipele anterioare şi în toţi cei cu care lucrez (…) Încrederea mea este acum un pic zdruncinată”, a declarat Simona Halep, conform Euronews.ro.

Simona Halep și-a cumpărat o casă de vis în Dubai

Simona Halep a luat o decizie radicală la scurt timp după ce a fost suspendată patru ani din lumea tenisului din cauza scandalului de dopaj în care a fost implicată. Sportiva și-a vândut vila de la Snagov și a decis să se mute la mii de kilometri de România.

Simona HalepIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Fosta lideră WTA și-a vândut recent vila de lux situată în Snagov și, conform informațiilor prezentate de Sport.ro, a părăsit țara. Pentru această proprietate spațioasă de 420 de metri pătrați, Halep a solicitat suma de 4,2 milioane de euro și se pare că a găsit deja un cumpărător interesat.

Mai mult decât atât, sportiva și-ar fi cumpărat un apartament luxos în Dubai și s-ar fi mutat acolo de câteva luni bune, conform aceleiași surse.

Parcursul spetaculos al Simonei Halep în lumea tenisului

Simona Halep a fost pentru prima dată inclusă în topul celor mai bune 50 de sportive ale lumii la sfârșitul anului 2012. Un an mai târziu, în august 2013, Simona a urcat în top 20. În noiembrie același an, Halep a adăugat în palmares finala Turneului Campioanelor de la Sofia. Aceasta a reprezentat al șaselea turneu al carierei sale în care a fost desemnată „WTA’s Most Improved Player”, marcând un moment semnificativ în istoria tenisului românesc și devenind prima jucătoare română din 1978, de la Virginia Ruzici, care a primit această distincție.

Simona a obținut de-a lungul carierei sale alte 24 de victorii în turnee WTA la simplu (șase în 2013, două în 2014, trei în 2015, trei în 2016, unul în 2017, trei în 2018, unul în 2019, trei în 2020 și două în 2022). Printre acestea, se evidențiază cele două titluri de Grand Slam – Roland Garros în 2018 și Wimbledon în 2019 – precum și succesele în turneele Premier Mandatory de la Indian Wells și Madrid.

Sursă foto: Instagram Simona Halep – Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton