; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Simona Gherghe se ţine de farse

28 September 2010

Simona Gherghe i-a dat o mână de ajutor lui Dan Negru, la ediţia din această seară a emisiunii „Plasa de stele', difuzată de la 20.30, în care a avut un rol special.

.

Simona Gherghe se ţine de şotii la emisiunea lui Dan Negru

Simona Gherghe se ţine de şotii la emisiunea lui Dan Negru

Prezentatoarea de la „Acces direct' a jucat rol de complice într-o farsă senzaţională. Primul pas în realizarea farsei a fost lansarea unui anunţ interesant în timpul difuzării show-ului pe care el îl prezintă la Antena 1: Simona Gherghe caută asistent pentru emisiune! Au urmat bineînţeles nenumărate solicitări de participare la casting.

Ceea ce nu ştiau însă băieţii veniţi pentru postul de asistent este faptul că, în realitate, li se organiza o farsă. La casting ,ei vor cunoaşte o Simona îngâmfată şi plină de pretenţii absurde. În continuare, se vor trezi că li se cer fel de fel de lucruri bizare!

Însă nu doar nişte tineri necunoscuţi au căzut în plasă la această ediţie. Dan Negru a dorit să vadă cum reacţionază un om politic într-un context mai puţin obişnuit.  Aşa că a organizat o farsă de senzaţie, avându-l ca protagonist pe Miron Mitrea.

Miron Mitrea a fost invitat la Radio Zu, la o aşa-zisă nouă emisiune a lui Răzvan Popescu, “ZU-gravul de vedete”. Primul eveniment şocant cu care se confruntă politicianul va fi atunci când se va vedea nevoit să intre la radio pe geam.

Surprizele nu se opresc aici. În timpul interviului, Miron Mitrea are parte de tot felul de întreruperi care mai de care mai trăznite: nişte medici duc un bolnav pe targă şi ies pe geamul radioului; nişte pitici merg la o petrecere din clădire şi scapă în studio câteva găini; un grup de fete îl iau cu asalt pe Miron Mitrea în timpul unui dialog foarte serios cu un ascultător,  nişte hoţi cu ciorap în cap plimbă un cadavru prin studioul radio!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare