; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

În vacanță, Simona Gherghe s-a întâlnit cu câştigătorul X Factor Grecia

28 August 2012

Din 3 septembrie, un nou sezon Acces Direct ia startul la Antena 1, iar Simona Gherghe a profitat din plin de ultimele zile de vacanţã. Şi în acest an, frumoasa prezentatoare a ales ca destinaţie de vacanţã însorita Grecie, ţara de suflet a acesteia şi locul unde i-ar plãcea sã se mute cândva.

Deşi a vrut sã se odihneascã înainte de lansarea noului sezon al emisiunii, în serile petrecute pe târãmurile greceşti Simona şi-a fãcut timp sã viziteze şi splendidele bouzoukia – localuri renumite pentru muzica de calitate, asociatã cu dansuri tradiţionale. Într-un astfel de loc minunat Simona l-a întâlnit pe câştigãtorul X Factor Grecia – Nikos Oikonomopoulos, un tânãr extrem de talentat, care promite o carierã de succes, şi nu a ratat ocazia de a se fotografia cu el.

„Aseară am fost la bouzoukia şi m-am pozat cu artistul Nikos Oikonomopoulos! Super experienţã! Grecii ştiu sã se distreze!' a postat frumoasa prezentatoare pe pagina sa de facebook.

Din această toamnă, românii vor avea şansa lui Nikos Oikonomopoulos. Pe 23 septembrie, Antena 1 lansează del de-al doilea sezon X Factor, pe scena căruia vor urca alţi concurenţi gata să convingă că au voce, charismă, prezenţă scenică, că pot face show şi că merită să câştige marele premiu, în valoare de 200.000 de euro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare