; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Simona Gherghe reacționează după ce Mirela Vaida a fost atacată în direct

Simona Gherghe reacționează după ce Mirela Vaida a fost atacată în direct! Ce spune fosta prezentatoare a emisiunii „Acces direct”

22 March 2021

Simona Gherghe, fosta prezentatoare a emisiunii „Acces direct' a reacționat în mediul online, după ce colega sa Mirela Vaida a fost atacată în direct.

Vineri seară am fost martorii unui incident fără precedent pe platourile emisiunii „Acces direct, găzduită de Mirela Vaida la Antena 1. 

În ediția de vineri seară, chiar la debutul emisiunii, Mirela Vaida a fost atacată în platou de o femeie complet dezbrăcată, care a aruncat cu un bolovan spre vedeta TV. 

„Mirela, ştiu că treci prin momente cumplite. Sper doar că puii tăi să nu fi văzut scena de ieri. Inima sus! O să fie bine! Suntem alături de voi. Iar celor care cred că ce s-a întâmplat ieri, în direct, este un fake, le spun doar că breşe în securitate s-au văzut şi la case mai mari, în cazul preşedinţilor. Nu te pui cu mintea unui om bolnav. E groaznică scena şi da, nu e deloc normală situaţia, dar nu credeţi în scenarii. Ştiu bine locul, ştiu şi oamenii de acolo şi a fost o eroare de securitate. Şi, mai cred că cei de acolo vor fi mai în siguranţă de acum încolo. Iar puterea unui gând bun ajută întotdeauna', a scris Simona Gherghe într-un InstaStory.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare