; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Simona Gherghe

Simona Gherghe, mărturisiri despre cei doi copii. „Acomodarea lor a fost una extrem de dificilă”

22 May 2020

A devenit prima oară mama la vârsta de 39 de ani, doi ani mai târziu aceasta dând naștere celui de-al doilea. Chiar dacă a încercat să își pregătească fiica, născută în 2017, pentru venirea pe lume a frățiorului său, Simona a mărturisit că acceptarea noului membru al familiei nu a fost una atât de ușoară.

Relația dintre Ana Georgia și mezinul familiei, Vlad, a rămas tensionată, până ce Ana s-a obișnuit cu gândul că are un frățior.

„Acum un an nici nu îndrăzneam să sper la scenele astea… Poate într-o zi, o să-mi fac curaj să povestesc cât de greu i-a fost Anei când s-a născut Vlad, deşi o pregătisem toată sarcina. Și nu doar Anei, ci tuturor, căci acomodarea lor a fost una extrem de dificilă. Şi oricât am citit, oricât am experimentat, până la urmă cheia a fost RĂBDAREA. Cu timpul, s-au obişnuit unul cu altul, s-au împrietenit, acum îmi creşte inima când îi văd aşa. Asta nu înseamnă că nu se mai bat uneori…', a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

 

După nașterea celui de-al doilea copil, Simona Gherghe a plecat din televiziune

Pe 14 august 2019 Simona Gherghe, aflată în concediu postnatal după nașterea celui de-al doilea ei copil, un băiețel, a anunțat pe contul ei de Facebook că nu va mai reveni la cârma emisiunii „Acces direct’,  pe care a realizat-o timp de 9 ani la Antena 1. În locul ei venind Mirela Vaida.

 „De pe frontul de mămicie, aș vrea să vă scriu câteva rânduri. Am fost mereu sinceră și, când s-a întâmplat ceva important în viața mea, am preferat să aflați de la mine, nu din . Iată-mă, așadar, în fața unui astfel de moment.

Misiunea mea la s-a încheiat. Decizia îmi aparține în totalitate și vine după multe nopți de nesomn. Am intrat într-o altă etapă a vieții mele și simt nevoia unei schimbări. Au fost 9 ani plini, cu bune și cu rele, în care am învățat multe. Despre lume, despre viată, despre mine. Le mulțumesc colegilor care mi-au fost alături și le urez succes, în noul sezon, căci emisiunea merge mai departe. Cât despre mine, după aproape 9 ani de știri și alți 9 de divertisment și news magazine, tot ce vă pot spune e că nu voi renunța la televiziune. Este profesia mea, pasiunea mea! După cum știți, acum sunt în concediu postnatal. Dar ne vom revedea în curând, la Antena 1!', anunța la acea vreme Simona.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare