; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Simona gherghe mireasa

Simona Gherghe jignită de o concurentă din casa „Mireasa”. Reacția acidă a prezentatoarei: „Nu sunt aici să educ pe nimeni”

02 July 2021

Ediția de joi a reality show-ului „Mireasa' a adus situații tensionate în casa concurenților. Simona Gherghe a fost jignită de una dintre participantele în emisiune, iar aceasta nu a întârziat să îi ofere un răspuns.

 Izabela, una dintre concurentele emisiunii matrimoniale „Mireasa', difuzată de Antena 1, s-a declarat deranjată de un comentariu pe care Simona Gherghe i l-a adresat. Gazda emisiunii de la Antena 1 a încercat să îi spună concurentei într-o ediție precedentă că este frumoasă natural, fără să aibă nevoie de lentile de contact, specificând că arată „creepy' cu acestea. După încheierea filmărilor, într-o discuție cu colegele sale, concurenta a fost atât de deranjată de observația Simonei Gherghe, încât nu s-a abținut să o jignească făcând referire la înălțimea prezentatoarei:

„M-am obișnuit cu critica ei. Care e problema ta? Ce îți pasă ție dacă am eu lentile. Nici mie nu-mi place că e de jumate de metru', a susținut concurenta din casa „Mireasa'.

Pentru că sunt filmați 24 de ore din 24, comentariile Izabelei nu au trecut neobservate de susținătorii emisiunii, iar discuția a ajuns și la urechile Simonei Gherghe, care nu a întârziat să reacționeze în direct:

„Ieri după-amiază am fost cu cei mici în parc și la un moment dat mă uit pe telefon și m-am speriat era inboxul plin de mesaje. Știu că mi-ați trimis foarte mulți acel fragment de pe Antena Play în care o concurentă m-a jignit, dar vreau să vă spun vouă, în primul rând, celor de acasă, că eu nu sunt aici să educ pe nimeni, nu ăsta e scopul meu și în general nu ăsta e scopul meu și al echipei și că până la urmă știți bine că vorbele și faptele fiecăruia reprezintă cartea sa de vizită', a declarat Simona Gherghe.

 

Al treilea sezon al emisiunii „Mireasa' ajunge la final pe 1 august.  Marea miză a emisiunii a fost atinsă pentru o mare parte dintre ei, concurenții din casă fiind deciși să se căsătorească. Câștigătorii vor pleca acasă cu 40.000 de mii de euro. Cei care au declarat că vor să facă pasul cel mare la finalul show-ului sunt cuplurile: Marian și Andreea, Blaze și Izabela, Maria și Liviu și Bogdan și Ana. 

Reality show-ul „Mireasa' este difuzat la Antena 1 de luni până vineri de la ora 14.00 și sâmbăta de la 13.45

 

Astăzi la TV:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare