Homepage  / Vedete româneşti

Simona Gherghe, întâlnire cu Kate Hudson în Grecia. Cum s-au fotografiat cele două. „Asta se întâmplă dacă mergi în Paxos”

Simona Gherghe, întâlnire cu Kate Hudson în Grecia. Cum s-au fotografiat cele două. „Asta se întâmplă dacă mergi în Paxos”
7

de Andra Stana,

Simona Gherghe, întâlnire complet neașteptată cu una dintre cele mai iubite actrițe de la Hollywood. În vară, în timp ce se afla în vacanță în Paxos, o insulă din Grecia, vedeta Antena 1 a recunoscut-o pe Kate Hudson și a rugat-o să facă niște fotografii împreună. Care este motivul pentru care Simona Gherghe a așteptat atât de mult să facă publice pozele cu actrița din „Cum să scapi de un tip în 10 zile”.

Simona Gherghe s-a pozat alături de Kate Hudson în Grecia

Într-o întâmplare neașteptată, Simona Gherghe a avut ocazia să o întâlnească pe faimoasa actriță de la Hollywood, Kate Hudson. Cele două s-au întâlnit pe pitoreasca insulă Paxos din Grecia, unde au avut parte de un moment special imortalizat în două fotografii de neuitat.

Simona Gherghe a ezitat inițial să împărtășească această experiență deosebită cu urmăritorii săi de pe Instagram și a explicat și motivul pentru care a așteptat câteva luni până să povestească întâmplarea fanilor.

Într-o postare care a adunat rapid aprecieri, dar și comentarii entuziaste, vedeta a scris: „Am avut ocazia deosebită să o întâlnesc pe Kate Hudson chiar aici, pe frumoasa insulă Paxos. Ce surpriză plăcută!” În imaginile postate online, cele două apar zâmbitoare, înconjurate de peisajul idilic al insulei grecești.

Simona Gherghe s-a pozat cu Kate Hudson in Grecia (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Citiți postarea integrală:

„Cum o fi să stai la plajă și, la câteva șezlonguri mai încolo, s-o vezi pe Kate Hudson? Stai, ce? KATE HUDSON?! Asta se întâmplă daca mergi in Paxos. Eu v-am spus că insula e specială.

Asadar, o vad. Ii spun si lui Razvan. Nu ma crede. N-are cum. Era cu un grup de prieteni, veniseră pe un iaht, mâncaseră la aceeași tavernă de pe plaja. Vreo oră ne-am tot întrebat dacă să îndrăznim, să nu-ndrăznim… argumente pro și contra. Le-am povestit și copiilor, s-au minunat și ei (mai ales Ana). Până la urmă, am zis s-o facem.

Era trecut de 7 seara, mai ramaseseram doar noi patru și grupul lor. Cu un amestec de emoție și jena să n-o deranjez, am rugat-o să facă o poza cu noi, dacă nu cerem prea mult. Cu zâmbetul acela fermecător, pe care îl știți din filme, nu numai că a acceptat, dar a și complimentat-o pe Ana și a schimbat câteva vorbe cu ea. Si Kate are o fetiță cam de aceeași vârstă. E frumoasă, caldă, naturală. Si tare bucuroși am fost c-am întâlnit-o în realitate. Fotografiile sunt făcute la sfârșitul lui iulie. N-am postat atunci că n-am vrut să-i stric vacanța. PS. Superstarul familiei, Vlad, a refuzat să apară în poză. Nu știe el ce-a pierdut, o să înțeleagă mai târziu.”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Pe ce plajă se relaxează Simona Gherghe în vacanță

În luna iulie, Simona Gherghe a ajuns împreună cu soțul și cei doi copii ai lor într-o destinație de vis, unde prețurile erau mai mici față de România.

Nu credeam c-o să-mi mai placă atât de mult o insulă. De vreo 20 de ani, vacanţele înseamnă Grecia. Şi am văzut multe insule, dar şi alte locuri din Grecia continentală. Aveam topul meu, care tocmai a fost dat peste cap de micuţa, cocheta, autentica Paxos. Am văzut-o acum câteva luni în serialul “Maestro in Blue”, acţiunea se petrece aici şi filmul e plin de imagini cu Paxos. Am început să mă documentez, aşa cum fac mereu când călătorim, şi iată-ne aici. Şi e mult mai frumos decât mi-aş fi imaginat. Insula nu e foarte turistică, sunt mulţi greci în vacanţă, dar şi englezi, cred că e un singur hotel în zonă, însă sunt foarte multe case, apartament şi vile de închiriat. Mâncarea e senzaţională, oamenii foarte prietenoşi, e o pace aici care mă face să mă simt ca acasă. Şi, ca să-l citez pe Vlad: “mami, la anul putem să stăm 10 zile în Paxos?”

Aşadar, i-a cucerit şi pe cei mici. Am avut ceva emoţii cu plajele. Cele mai multe sunt cu pietre mari, dar, surpriză, şi-au inventat jocul lor şi toată ziua sunt în căutare de ouă de dinozauri”, a scris Simona Gherghe pe contul său de Instagram, acolo unde a postat mai multe fotografii din vacanță.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton