; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Simona Gherghe revine la tv pe 5 septembrie

23 August 2011

Prezentatoarea va reveni la emisiunea mondenă a Antenei 1 din 5 septembrie, după un sejur în Grecia, unde a mers pe urmele scriitorului John Fowles!

TVmania: Ca să cităm titlul celebrelor compuneri de gimnaziu: cum ţi-ai petrecut vacanţa de vară?'
Simona Gherghe: M-am odihnit. Am fost într-unul dintre cele mai frumoase locuri din Grecia, insula Spetses. Îmi doream să ajung acolo încă din facultate, când am citit prima dată romanul Magicianul', cartea lui John Fowles (acum sunt la a treia lectură). M-am îndrăgostit de insulă încă de când am citit romanul, dar în realitate este mult mai frumoasă. Aşadar m-am plimbat, am mâncat bucate greceşti, am citit şi m-am pregătit mental pentru noul sezon.

TVmania: Ce aşteptări ai de la acest nou sezon Acces direct'?

Simona Gherghe: Să fim cei mai buni! Asta e aşteptarea mea. Vor fi şi surprize, şi schimbări. Toate, începând cu 5 septembrie.

TVmania: Care ţi s-au părut a fi evenimentele verii în plan monden?

Simona Gherghe: A fost o vară mai săracă în evenimente mondene, faţă de alţi ani. Nici măcar în celebrul cuplu Iri – Moni nu s-a mai întâmplat nimic. Sigur, urmează nunta lui Cristi Borcea. Probabil acolo va fi ceva de discutat.

TVmania: Vei împlini, pe 31 august, un an de când ai preluat Acces direct'. Care e bilanţul tău personal după primele 12 luni la cârmă'?

Simona Gherghe: A fost un an solicitant, dar şi frumos. Am muncit mult, am fost extrem de expusă, dar mi s-au întâmplat şi lucruri frumoase. Uite, faptul că îmi construiesc o casă. În rest, mă simt bine în echipă şi la cârma emisiunii şi abia aştept să mă întâlnesc cu prietenii mei, telespectatorii emisiunii Acces Direct'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare