Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Simona Gherghe, experiență de coșmar în vacanța din Grecia. A fost martora unei tragedii

Simona Gherghe, experiență de coșmar în vacanța din Grecia. A fost martora unei tragedii
6

de Redactia Tvmania

Simona Gherghe se bucură pe deplin de ultima lună a verii. Ea a decis să profite de zilele însorite alături de soțul și copiii săi, plecând într-o nouă vacanță. Destinația aleasă de această dată a fost Grecia, dar această vacanță nu a fost lipsită de surprize. Pe plajă, Simona Gherghe a trăit momente de groază, iar ea le-a împărtășit aceste experiențe fanilor săi online.

Familia Simonei Gherghe nu pierde ocazia de a mai face o vacanță. În această situație, ei au ales Grecia ca destinație, cu vedeta de la Antena 1. Împreună cu soțul și copiii, prezentatoarea TV se relaxează pe malurile grecești și se bucură de soare și mare. Cu toate acestea, bucuria lor a fost umbrită de un eveniment tragic, care a făcut-o pe Simona Gherghe să înțeleagă fragilitatea vieții și cum totul se poate schimba într-o clipă.

„Și-a întâlnit moartea în mare”

Ceea ce avea să fie o zi relaxantă la plajă s-a transformat complet pentru Simona Gherghe. În timp ce bucura de timpul se petrecut pe malul mării alături de familie, atmosfera de distracție și relaxare a fost înlocuită brusc de panică și momente de groază. Într-o postare online, prezentatoarea TV a dezvăluit că a fost martora unei tragedii.

Sub privirile ei, o femeie și-a pierdut viața în apele mării. Inima femeii a cedat, iar echipa de salvatori a intervenit rapid pentru a o salva de la înec. Momentul a adus panică pe plajă, iar sunetul defibrilatorului era singurul auzit pentru câteva minute. Eforturile de resuscitare au continuat în timp ce salvatorii luptau să o readucă la viață pe femeia grecă, iar în cele din urmă au reușit cu succes.

Această experiență a afectat-o profund pe Simona Gherghe care a adus în atenția urmăritorilor săi cât de neprevăzută și fragilă poate fi viața.

simona-gherghe-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Viața e ca o pană în bătaia vântului. Atât de fragilă. Într-o dimineață, o femeie și-a întâlnit moartea în mare. Într-o zi de sâmbăta, zi senină și caldă, cu un vânt ușor.

Grecoaica intră în mare, așa cum o face de când lumea. Pe aceeași plaja, într-un ritual al vieții calme și liniștite. Azi, inima i s-a oprit în mare… Minute în sir, plaja nu a mai respirat. O tăcere grea, ca acele clipe când femeia se agață de viață. Salvatorii o resuscitează, femeile lăcrimează pe margine, își frâng mâinile, bărbații dau șezlongurile la o parte, copiii își opresc bălăceala și joaca.

Se aude doar defibrilatorul și un numărat în limba greaca. Secundele trec greu. E doar vânt. Mai sunt și valurile. Și așteptarea. Respiră. Respiră… îi vad burta ridicându-se sacadat. Respira… Apoi ambulanța, vuietul care taie liniștea. A plecat.

Oamenii se scutură, parcă, de povestea asta. E ca un coșmar. Dar viața e aici, acum. Ușor, ușor, plaja se anima din nou. Copiii aleargă spre mare, se aud iar râsete și pleoscăit de apă, salvamarii care mai devreme luptau cu moartea, acum pescuiesc o meduza colorată. Un băiat împarte cafele. Bate vântul și valurile se sparg ușor de mal. E viață, e aici, e acum. Viața asta atât de fragilă…”, a scris Simona Gherghe, în mediul online.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton