; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Simona Gherghe

Simona Gherghe, despre viața cu doi copii mici. „Am senzația că și în somn fac ceva”

11 July 2019

Aflată în concediu de maternitate, Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii „Acces direct', de la Antena 1, își ține publicul la curent despre cum se desfășoară viața sa personală în acest moment. Al doilea copil a schimbat viața de familie, însă vedeta a dorit să precizeze că nu se plânge, dimpotrivă, este o mamă fericită și se bucură din plin de timpul petrecut alături de aceștia. 

 

„Vreți adrenalină pură? Faceți doi copii, unul după altul! ? Practic, n-ai timp să respiri. De multe ori, am senzația că și în somn fac ceva. Și chiar fac: planuri, calcule, îmi fac griji. Mintea mea nu mai apucă să se odihnească. Dar nu mă plâng, nu mă înțelegeți greșit. E senzațional când îi văd pe amândoi în brațele mele, sănătoși și veseli. Secretul e să ai ajutoare. Mama, soțul, o bonă, electrocasnicele…', a scris Simona Gherghe, pe Instagram.

 

Simona Gherghe s-a căsătorit, în luna mai a anului 2017, cu Răzvan Săndulescu. În aceeași lună a anului 2017 a venit pe lume și fetița cuplului, Ana Georgia. Vedeta a confirmat în data de 29 noiembrie 2018, că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. În data de 9 mai, Simona Gherghe a adus pe lume cel de-al doilea copil, un băiețel care a primit numele Vlad Ioan 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare