Homepage  / Vedete româneşti

Simona Gherghe, criză de durere chiar înainte să intre în direct. Cum a apărut în emisiunea „Mireasa” și ce problemă de sănătate a avut

Simona Gherghe, criză de durere chiar înainte să intre în direct. Cum a apărut în emisiunea „Mireasa” și ce problemă de sănătate a avut
10

de Redactia Tvmania

Simona Gherghe prezintă „Mireasa”, show-ul matrimonial de la Antena 1. Cum emisiunea este în regim de live, prezentatoarea TV trebuie să fie pregătită pentru orice. Recent, chiar înainte de a intra în direct, Simona Gherghe s-a confruntat cu o problemă de sănătate, care a luat-o prin surprindere. Iată ce s-a întâmplat.  

Simona Gherghe, problemă de sănătate înainte de „Mireasa” 

Simona Gherghe are un program extrem de încărcat, iar filmările pentru emisiunea „Mireasa”, show-ul matrimonial de la Antena 1, durează ore întregi. Vedeta încearcă să găsească un echilibru între viața de mamă și cea profesională. Totuși, sunt momente în care apar situații neprevăzute. 

Zilele acestea, Simona Gherghe i-a panicat pe concurenții din casa „Mireasa”, dar și pe cei de acasă. În data de 6 februarie, aceasta a apărut pe micile ecrane în timp ce stătea pe un fotoliu, fiind înconjurată de perne. Simona Gherghe a explicat că a avut o criză de spate chiar înainte de a intra în direct. Totuși, ea nu a vrut să abandoneze filmările și să plece acasă, așa că cei din producție au făcut tot ce au putut pentru a o ajuta să ducă la bun sfârșit filmările din acea zi.  

Am făcut o criză de spate! Am rămas așa! Chiar nu am mai putut să mă ridic! S-a întâmplat chiar înainte să intrăm în emisiune”, a spus vedeta la TV, potrivit cancan.ro. 

Simona Gherghe, problemă de sănătate înainte de „Mireasa”  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Simona Gherghe și începutul carierei în televiziune

Prezentatoarea showului matrimonial „Mireasa”, de la Antena 1, s-a născut pe 31 octombrie 1977, la Iași. Simona Gherghe a absolvit în orașul natal Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”.

Cariera în televiziune a început-o la un post local, afiliat Antena 1, când avea 23 de ani. Simona Gherghe recunoaște azi că nu credea că va putea face o carieră în televiziune, având în vedere că pasiunea ei era, la acea vreme, radioul.

Atunci, moderatoarea de la Antena 1 lucra la un post de radio local, job la care a renunțat pentru a trece la televiziune.

„Așa a început povestea mea de iubire cu televiziunea. Aveam 23 de ani și am dat această probă, la postul local afiliat Antenei 1. Lucram în radio, un loc pe care îl iubeam și despre care credeam că mă va scoate la pensie. Genul ăla de rezoluții definitive, specifice tinerilor…

Prietenul meu de atunci m-a dus să dau această probă în care nu am crezut deloc. În definitiv, eu iubeam radioul și știam că nu sunt telegenică, pentru că așa mi se spusese cu vreo doi ani înainte, tot la un concurs pentru prezentatori de știri. Ei bine, pare ca m-am înșelat. Oamenii m-au plăcut. Așa avea să înceapă povestea pasiunii mele, de mai bine de 20 de ani… Restul e istorie. Istoria mea personală”, a scris prezentatoarea pe contul său de Instagram în urmă cu ceva vreme.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton