; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Simona Gherghe, anunț neașteptat despre băiatul ei (4)

Simona Gherghe, anunț neașteptat despre băiatul ei. Ce s-a întâmplat cu fiul prezentatoarei

16 July 2021

Când nu este pe platourile de filmare ale show-ului „Mireasa', Simona Gherghe își dedică timpul complet celor doi copii ai săi. Recent, un frumos eveniment a avut loc în familia vedetei. 

Ana Georgia și Vlad Ioan sunt centrul universului prezentatoarei Simona Gherghe. În urmă cu doar o zi, Simona Gherghe a făcut marele anunț legat de fiul ei. Mezinul familiei a început grădinița, iar emoțiile au copleșit-o pe celebra prezentatoare a emisiunii „Mireasa', care va ajunge la final pe 1 august. 

Simona Gherghe a scris în mediul online prin ce carusel de emoții a trecut și cât de curajos a fost micuțul Vlad în vâstă de 2 ani și 2 luni. 

„Ziua asta a fost ca un carusel. Cu multa emotie, plans si, in final, bucurie. Am copii de gradinita! ♥️ Dupa Ana, iata ca a venit si randul lui Vlad. Am fost azi cu stomacul ghem… Dar el a fost un curajos. A stat la program lung, spune ca i-a placut si ca vrea si maine. E inca o dovada ca cei mici sunt mai puternici decat noi, astia mari ♥️♥️♥️', a fost mesajul transmis de Simona Gherghe. 

 Vezi galeria foto >

Simona Gherghe, probleme la „Mireasa' 

Simona Gherghe a fost jignită de una dintre participantele în emisiune, iar aceasta nu a întârziat să îi ofere un răspuns.

 Izabela, una dintre concurentele emisiunii matrimoniale „Mireasa‘, difuzată de Antena 1, s-a declarat deranjată de un comentariu pe care Simona Gherghe i l-a adresat. Gazda emisiunii de la Antena 1 a încercat să îi spună concurentei într-o ediție precedentă că este frumoasă natural, fără să aibă nevoie de lentile de contact, specificând că arată „creepy’ cu acestea. După încheierea filmărilor, într-o discuție cu colegele sale, concurenta a fost atât de deranjată de observația Simonei Gherghe, încât nu s-a abținut să o jignească făcând referire la înălțimea prezentatoarei

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare