; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Simona Gherghe finala mireasa

Simona Gherghe, anunț important în emisiunea „Mireasa”. Ce concurenți au decis să se căsătorească

19 July 2021

Emisiunea matrimonială „Mireasa' se apropie cu pași repezi de finală. Pentru că doar câteva zile îi mai despart pe concurenți de acel moment, aceștia au luat deja o decizie foarte importantă pentru soarta lor: dacă se vor căsători sau nu în cadrul show-ului de la Antena 1. 

Luni, 19 iulie, concurenții din emisiunea matrimonială „Mireasa' au trebuit să anunțe dacă doresc să depună la starea civilă actele necesare pentru a se căsători. Marele eveniment va avea loc în  finala show-ului, care se va difuza în direct la Antena 1 pe 1 august

Din 5 cupluri ajunse finaliste în cadrul emisiunii, doar patru au fost cele care au acceptat să depună actele pentru căsătorie. Cei care doresc să depună actele la primăria din Buftea sunt cuplurile: Andreea și Marian, Izabela și Blaze, Liviu și Maria și AnaMaria și Bogdan. Cuplul care a refuzat să facă acest pas, respectiv Cosmina și Alin sunt împreună de doar o săptămână și au decis să își ofere timp pentru a se cunoaște mai bine și în afara competiției. 

 Vezi galeria foto >

Cu toate că vor urma să își depună actele pentru a face pasul cel mare, formalitate nu îi obligă pe concurenți să facă nunta pe 1 august. Concurenții au dreptul să se răzgândească și să decidă acest lucru în ziua cea mare. În cazul în care aceștia se vor căsători și se vor afla în topul preferințelor telespectatorilor, noua familie formată în finala „Mireasa' va avea șansa de a pleca acasă cu marele premiu în valoare de 40.000 de euro. 

 

Simona Gherghe, anunț important în casa „Mireasa'

Veștile nu s-au oprit aici! Chiar înainte de finalul ediției de luni, Simona Gherghe le-a oferit concurenților o veste importantă. Ușile caselor vor fi deschise, iar cuplurile vor avea șansa să conviețuiască împreună 24 de ore din 24. Până în acest moment, concurenții locuiau în case separate, având oportunitatea de a sta împreună doar câteva ore din zi:

„Astăzi este 19 iulie, de astăzi încolo, până pe 1 august, vom avea o singură casă! Nu mai există casa băieților, nu mai există casa fetelor și voi cei de acasă o să îi puteți urmări așa cum or să fie la ei acasă', a fost anunțul făcut de Simona Gherghe.

Al treilea sezon al emisiunii „Mireasa' ajunge la final pe 1 august. Emisiunea este difuzată de Antena 1 de luni până vineri de la ora 14.00 și sâmbăta de la 13.45. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare