; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_290514_Simona Gherghe_0075

Simona Gherghe a dezvăluit numele bebelușului pe care-l așteaptă

09 January 2019

Simona Gherghe a dezvăluit numele bebelușului pe care-l așteaptă. Prezentatoarea emisiunii „Acces direct', de la Antena 1 a făcut mărturisirea în direct, în timpul emisiunii. 

Simona Gherghe, în vârstă de 40 de ani, este însărcinată cu un băiețel și va naște în luna mai a acestui an. Cu ocazia Sfântului Ion, Simona Gherghe i-a transmis un mesaj de la mulți ani tatălui său și a dezvăluit că împreună cu soțul său, a luat o hotărâre asupra numelui pe care-l va purta micuțul din pântece:

 „Şi la mine în familie sunt mulţi sărbătoriţi. La mulţi ani, tată, care este Ioan, la mulţi ani, mamaie, care este Ioana… şi la mulţi ani, bebe! O să fie Ioan. Unul dintre nume este Ioan, ca să păstrăm tradiţia în familie', – a fost declarația Simonei. 

Simona Gherghe s-a căsătorit în vara trecută, în mare secret, cu alesul inimii sale, consultantul politic Răzvan Săndulescu, tatăl fetiței sale, Ana Georgia, în vârstă de aproape doi ani. Cei doi au făcut cununia civilă în 2017, pe când Simona era însărcinată în opt luni. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare