; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Simona Bălănescu şi Rareş Dragomir, prima apariţie televizată

05 May 2012

Simona Bălănescu și Rareș Dragomir (fiul lui Marius Dragomir) trăiesc de câteva luni o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi vor fi prezenți în exclusivitate, în această sâmbătă, 5 mai, în emisiunea Dincolo de aparențe', de la Antena 2, aceasta fiind prima apariție televizată a cuplului.

La filmările emisiunii, Simona Bălănescu a vorbit despre perioada prin care trece, mărturisindu-i Florentinei Fântânaru că este extrem de îndrăgostită.

Sunt îndrăgostită cum n-am fost vreodată! Rareș are multe de dăruit. Toată ziua ne ținem de mână și sperăm că așa o să rămânem pe viață. Este bărbatul pe care l-am așteptat', a mărturisit moderatoarea emisiunii Trăiește sănătos' de la Antena 2.

Când am stat de vorbă prima oară mai mult am avut senzația că-l știu de-o viață, am comunicat foarte bine din primul moment', a mai dezvăluit Simona Bălănescu.

Am admirat-o încă de la început. Știu și când a debutat în televiziune… Noi ne-am întâlnit prima oară pe holurile unei televiziuni în anul 1995 și când am văzut-o mi-a stat puțin inima incă de atunci', a mărturisit Rareș Dragomir.

Cum s-au cunoscut cei doi și care a fost modalitatea inedită prin care Rareș a reușit s-o cucerească pe Simona Bălănescu, telespectatorii pot afla sâmbătă, de la ora 16.30, la Dincolo de aparențe'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare